İYİ PARTİ'DE ÜNYE VE FATSA İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMA

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 22.10.2024 - 00:54, Güncelleme: 22.10.2024 - 00:54 671 kez okundu.
 

İYİ PARTİ'DE ÜNYE VE FATSA İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMA

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye İlçe Başkanlığı’na Servet Zeren ile Fatsa İlçe Başkanlığı’na Burak Eroğlu’nun atandığını söyledi..
İYİ Parti ilçe başkanlıklarında değişime devam ediyor. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye ve Fatsa İlçe Başkanlıklarında yapılan değişikliklerle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Titiz’in yaptığı açıklamaya göre Ünye İlçe Başkanlığı görevine Mimar Servet Zeren, Ünye İlçe Başkanlığı görevine Fatsa İlçe Başkanlığı görevine de Mali Müşavir Burak Eroğlu’nun atandığını söyledi. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na Mimar Servet Zeren hanımefendi atanmıştır. Bu atamanın Ünye’de İYİ Parti'nin gücünü daha da ileriye taşıyacak çalışmaların temelini oluşturacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın, Sayın Zeren'e yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Fatsa İlçe Başkanlığı’na yapılan atamayla ilgili de Titiz, “İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanlığı’na Mali Müşavir Burak Eroğlu atanmıştır. Allah utandırmasın... Sayın Eroğlu'na yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Görevi devreden teşkilat mensuplarımıza ise bugüne kadar partimize sundukları değerli hizmetler için içtenlikle teşekkür ediyorum.” Atamalarla ilgili Titiz, “Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş'ın teklifi ve Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun onayı ile gerçekleşen atamanın partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye İlçe Başkanlığı’na Servet Zeren ile Fatsa İlçe Başkanlığı’na Burak Eroğlu’nun atandığını söyledi..

İYİ Parti ilçe başkanlıklarında değişime devam ediyor. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye ve Fatsa İlçe Başkanlıklarında yapılan değişikliklerle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Titiz’in yaptığı açıklamaya göre Ünye İlçe Başkanlığı görevine Mimar Servet Zeren, Ünye İlçe Başkanlığı görevine Fatsa İlçe Başkanlığı görevine de Mali Müşavir Burak Eroğlu’nun atandığını söyledi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na Mimar Servet Zeren hanımefendi atanmıştır. Bu atamanın Ünye’de İYİ Parti'nin gücünü daha da ileriye taşıyacak çalışmaların temelini oluşturacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın, Sayın Zeren'e yeni görevinde üstün başarılar diliyorum.

Fatsa İlçe Başkanlığı’na yapılan atamayla ilgili de Titiz, “İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanlığı’na Mali Müşavir Burak Eroğlu atanmıştır. Allah utandırmasın... Sayın Eroğlu'na yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Görevi devreden teşkilat mensuplarımıza ise bugüne kadar partimize sundukları değerli hizmetler için içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Atamalarla ilgili Titiz, “Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş'ın teklifi ve Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun onayı ile gerçekleşen atamanın partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.