ORDU'NUN KÖKLÜ SANAYİ KURULUŞU ÇAMSAN 40 YAŞINDA

Ekonomi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 23.10.2024 - 11:03, Güncelleme: 23.10.2024 - 11:03 502 kez okundu.
 

ORDU'NUN KÖKLÜ SANAYİ KURULUŞU ÇAMSAN 40 YAŞINDA

40. yılını kutlayan Çamsan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, “dünyanın ilk akla gelen MDF markalarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlarda İlk, Avrupa’da Kurulan 4. MDF Üreticisi Çamsan Ordu, 40. yılını kutluyor. Çamsan Ordu, 40 yıllık tecrübesiyle Türkiye ekonomisine katkı sunmaya ve global pazarlarda güçlü bir oyuncu olmaya devam ediyor. Ordu'nun en büyük sanayi kuruluşlarından başında gelen ve Türkiye’nin ilk MDF ihracatı yapan firma unvanına sahip Çamsan Ordu, 40. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyor. 1984 yılında merhum iş insanı Yüksel Poyraz tarafından kurulan Çamsan, bugün oğlu Hakan Poyraz’ın yönetiminde büyümesini sürdürerek, Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında uzun yıllardır yer almaya devam ediyor. Şirket, 30'un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve geniş bir yurt içi satış ağına sahip. Hayata dokunan ve çevreye duyarlı ürünleri ile tanınan Çamsan Ordu, Anadolu’nun doğasından ilham alarak insanların yaşam ve çalışma alanlarını yeniden tasarlamalarına öncülük ediyor. Yeni yatırımla birlikte, Çamsan Ordu'nun ürün çeşitliliği artacak ve sektöründeki lider kimliği ile yeni standartlar belirlemeye devam edecek. POYRAZ’DAN AÇIKLAMA: GURUR DUYUYORUZ Çamsan Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, şirketin başarısını şöyle özetledi: “1984’ten bu yana, dünya standartlarında nitelikli malzeme üretiminde sektörümüzün lokomotifi olmaktan gurur duyuyoruz. Çeyrek asrı aşan bir süredir Türkiye’nin ve dünyanın ilk akla gelen MDF markalarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
40. yılını kutlayan Çamsan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, “dünyanın ilk akla gelen MDF markalarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlarda İlk, Avrupa’da Kurulan 4. MDF Üreticisi Çamsan Ordu, 40. yılını kutluyor. Çamsan Ordu, 40 yıllık tecrübesiyle Türkiye ekonomisine katkı sunmaya ve global pazarlarda güçlü bir oyuncu olmaya devam ediyor.

Ordu'nun en büyük sanayi kuruluşlarından başında gelen ve Türkiye’nin ilk MDF ihracatı yapan firma unvanına sahip Çamsan Ordu, 40. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyor.

1984 yılında merhum iş insanı Yüksel Poyraz tarafından kurulan Çamsan, bugün oğlu Hakan Poyraz’ın yönetiminde büyümesini sürdürerek, Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında uzun yıllardır yer almaya devam ediyor. Şirket, 30'un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve geniş bir yurt içi satış ağına sahip.

Hayata dokunan ve çevreye duyarlı ürünleri ile tanınan Çamsan Ordu, Anadolu’nun doğasından ilham alarak insanların yaşam ve çalışma alanlarını yeniden tasarlamalarına öncülük ediyor. Yeni yatırımla birlikte, Çamsan Ordu'nun ürün çeşitliliği artacak ve sektöründeki lider kimliği ile yeni standartlar belirlemeye devam edecek.

POYRAZ’DAN AÇIKLAMA: GURUR DUYUYORUZ

Çamsan Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, şirketin başarısını şöyle özetledi: “1984’ten bu yana, dünya standartlarında nitelikli malzeme üretiminde sektörümüzün lokomotifi olmaktan gurur duyuyoruz. Çeyrek asrı aşan bir süredir Türkiye’nin ve dünyanın ilk akla gelen MDF markalarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.