HAİN SALDIRININ ARDINDAN PKK/YPG HEDEFLERİ VURULDU

Karadeniz Gündem (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 24.10.2024 - 11:12, Güncelleme: 24.10.2024 - 11:12 498 kez okundu.
 

HAİN SALDIRININ ARDINDAN PKK/YPG HEDEFLERİ VURULDU

TUSAŞ'a terör saldırısının ardından PKK/YPG'ye ait stratejik hedeflere operasyonlar gerçekleşirken, Enerji ve mühimmat depoları gibi noktalar imha edildi.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından Suriye ve Irak'ın kuzeyinde PKK/YPG'ye ait stratejik hedeflere operasyonlar gerçekleştirdi. Enerji-altyapı binaları ve mühimmat depoları gibi noktalar imha edildi. MİT'in, örgüte karşı operasyonlarını hedeflerine ulaşıncaya kadar sürdüreceği vurgulandı. TSK ve MİT, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK/YPG terör örgütüne karşı operasyonlar düzenledi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre bu operasyonlar, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısının ardından gerçekleştirildi. Operasyonlar sırasında, terör örgütünün stratejik öneme sahip enerji-altyapı tesisleri, lojistik ve mühimmat depoları hedef alındı. MİT’in, PKK/YPG’ye karşı belirlenen hedefe ulaşana kadar yürütülecek operasyonlarına aralıksız devam edeceği belirtildi.
TUSAŞ'a terör saldırısının ardından PKK/YPG'ye ait stratejik hedeflere operasyonlar gerçekleşirken, Enerji ve mühimmat depoları gibi noktalar imha edildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından Suriye ve Irak'ın kuzeyinde PKK/YPG'ye ait stratejik hedeflere operasyonlar gerçekleştirdi. Enerji-altyapı binaları ve mühimmat depoları gibi noktalar imha edildi. MİT'in, örgüte karşı operasyonlarını hedeflerine ulaşıncaya kadar sürdüreceği vurgulandı.

TSK ve MİT, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK/YPG terör örgütüne karşı operasyonlar düzenledi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre bu operasyonlar, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısının ardından gerçekleştirildi.

Operasyonlar sırasında, terör örgütünün stratejik öneme sahip enerji-altyapı tesisleri, lojistik ve mühimmat depoları hedef alındı. MİT’in, PKK/YPG’ye karşı belirlenen hedefe ulaşana kadar yürütülecek operasyonlarına aralıksız devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.