FINDIK BÖLGESİ MİLLETVEKİLLERİ TARIM BAKANIYLA BULUŞTU

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.10.2024 - 00:54, Güncelleme: 25.10.2024 - 00:54 1600 kez okundu.
 

FINDIK BÖLGESİ MİLLETVEKİLLERİ TARIM BAKANIYLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı’nın fındık bölgesi milletvekilleri, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’yla bir araya gelerek kokarca sorununa çözüm aradılar.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde "Fındık Çalışma Grubu” Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda son iki yıldır fındığın en büyük düşmanı olan kokarcayla mücadele ve çözüm yolları konuşuldu. Toplantıya Cumhur İttifakı’nın fındık bölgesi milletvekilleriyle birlikte AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal katıldı. ŞANLITÜRK: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR Toplantıyla ilgili bilgi veren Şanlıtürk, “Hem bölgemizin hem de ülkemizin en önemli ihracat ürünlerinden biri olan fındığımızın geleceğini tehdit eden kahverengi kokarca zararlısı ile ilgili önemli istişarelerde bulunduk.  Fındığımız ve fındık üreticimiz için hem sahada hem de masada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” HAMARAT: TALEPLERİMİZİ İLETTİK AK Parti Milletvekili Hamarat ise, “Sayın Bakanımıza fındık üreticilerimizin talep ve önerilerini ilettik. Fındığımızı ve diğer tarımsal ürünlerimizi zarara uğratan kokarca ile ilgili yapılması gereken mücadele ve önlemler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın bakanımıza fındık üreticilerimize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”
Cumhur İttifakı’nın fındık bölgesi milletvekilleri, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’yla bir araya gelerek kokarca sorununa çözüm aradılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde "Fındık Çalışma Grubu” Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda son iki yıldır fındığın en büyük düşmanı olan kokarcayla mücadele ve çözüm yolları konuşuldu.

Toplantıya Cumhur İttifakı’nın fındık bölgesi milletvekilleriyle birlikte AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal katıldı.

ŞANLITÜRK: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Toplantıyla ilgili bilgi veren Şanlıtürk, “Hem bölgemizin hem de ülkemizin en önemli ihracat ürünlerinden biri olan fındığımızın geleceğini tehdit eden kahverengi kokarca zararlısı ile ilgili önemli istişarelerde bulunduk.  Fındığımız ve fındık üreticimiz için hem sahada hem de masada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”

HAMARAT: TALEPLERİMİZİ İLETTİK

AK Parti Milletvekili Hamarat ise, “Sayın Bakanımıza fındık üreticilerimizin talep ve önerilerini ilettik. Fındığımızı ve diğer tarımsal ürünlerimizi zarara uğratan kokarca ile ilgili yapılması gereken mücadele ve önlemler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın bakanımıza fındık üreticilerimize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.