ORDU ŞEHİR HASTANESİNİN YOLUNU BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.10.2024 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2024 - 13:34 1023 kez okundu.
 

ORDU ŞEHİR HASTANESİNİN YOLUNU BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

En kısa sürede hizmete girmesi beklenen Ordu Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayacak olan yol güzergahları Ordu Büyükşehir Belediyesince yapılıyor.
Ordu’ya sağlık alanında sınıf atlattıracak Şehir Hastanesi’nde çalışmalar devam ederken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi özellikle ulaşım ve altyapı çalışmalarında rolü üsteleniyor. Bu kapsamda Şehir Hastanesi için ekip ve ekipmanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi hastaneye ulaşım sağlaması adına alternatif güzergah için çalışmalara başladı. BÜTÜN ALTYAPI BU YOLDAN GECECEK Hastaneye ulaşım sağlamak için çeşitli güzergahların bulunduğu alana bir yeni güzergah daha eklendi. Büyükşehir Belediyesince Ordu Üniversitesi girişinden başlayan yol hastaneye kadar ulaşım sağlayacak. 600 metre uzunluğunda olan yolda hastanenin yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu, elektrik hattı gibi bütün altyapısı buradan geçirilecek. ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Ekiplerin hummalı çalışma yürüttüğü yolda, kazı dolgu çalışmaları devam ediyor. Hava şartlarının elverdiği süre boyunca çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa süre içerisinde çalışmayı tamamlamayı hedefliyor.
En kısa sürede hizmete girmesi beklenen Ordu Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayacak olan yol güzergahları Ordu Büyükşehir Belediyesince yapılıyor.

Ordu’ya sağlık alanında sınıf atlattıracak Şehir Hastanesi’nde çalışmalar devam ederken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi özellikle ulaşım ve altyapı çalışmalarında rolü üsteleniyor. Bu kapsamda Şehir Hastanesi için ekip ve ekipmanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi hastaneye ulaşım sağlaması adına alternatif güzergah için çalışmalara başladı.

BÜTÜN ALTYAPI BU YOLDAN GECECEK

Hastaneye ulaşım sağlamak için çeşitli güzergahların bulunduğu alana bir yeni güzergah daha eklendi. Büyükşehir Belediyesince Ordu Üniversitesi girişinden başlayan yol hastaneye kadar ulaşım sağlayacak.

600 metre uzunluğunda olan yolda hastanenin yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu, elektrik hattı gibi bütün altyapısı buradan geçirilecek.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ekiplerin hummalı çalışma yürüttüğü yolda, kazı dolgu çalışmaları devam ediyor. Hava şartlarının elverdiği süre boyunca çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa süre içerisinde çalışmayı tamamlamayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.