ÇATALPINAR ÖZEL ÇOCUĞU YEKTA'YA AĞLIYOR

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.10.2024 - 16:09, Güncelleme: 26.10.2024 - 16:09 1092 kez okundu.
 

ÇATALPINAR ÖZEL ÇOCUĞU YEKTA'YA AĞLIYOR

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde özel çocuklarından Yekta Gönül hayatını kaybetti. Yekta’nın vefatı, sevenlerinin yasa boğdu.
Ordu’nun Çatalpınar ilçesine bağlı Göller Mahallesi Yukarı Sokak sakinlerinden Mehmet ve Cemalettin Gönül’ün torunu Osman ve İsmail Gönül’ün yeğeni Yusuf Gönül’ün oğlu Yekta Gönül, küçük yaşta hayatını kaybetti. Vefatıyla ailesini ve yakınlarını gözyaşlarına boğan Özel Eğitim öğrencisi Yekta Gönül’ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göller Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde özel çocuklarından Yekta Gönül hayatını kaybetti. Yekta’nın vefatı, sevenlerinin yasa boğdu.

Ordu’nun Çatalpınar ilçesine bağlı Göller Mahallesi Yukarı Sokak sakinlerinden Mehmet ve Cemalettin Gönül’ün torunu Osman ve İsmail Gönül’ün yeğeni Yusuf Gönül’ün oğlu Yekta Gönül, küçük yaşta hayatını kaybetti.

Vefatıyla ailesini ve yakınlarını gözyaşlarına boğan Özel Eğitim öğrencisi Yekta Gönül’ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göller Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.