BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ORDULU MESUT KARAKAYA OLDU
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ORDULU MESUT KARAKAYA OLDU
Ordulu isim başkan yardımcısı oldu. Özlem Vural Gürzel’in başkanlığa seçildiği Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığına Ordulu Melih Karakaya getirildi.
Alaattin Köseler’in ihaleye fesat karıştırmak suçundan tutuklanmasının ardından yerine seçilen Özlem Vural Gürzel, ekibini oluşturuyor. Yeni Başkan Gülzel, başkan yardımcılığına Ordulu bir ismi getirildi.
Mesudiye Gençlik Platformu başkanlığı yaptığı dönemde tüm Mesudiye camisinin taktiri kazanan, Mesudiyeliler Derneği yönetim kurulu üyesi Melih Karakaya, Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karaya yaptığı açıklamada “Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı görevini bana layık gören başta Belediye Başkanvekilimiz Sayın Özlem Vural Gürzel olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarıma ve desteğini her zaman hissettiren değerli Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne ve kıymetli Beykoz halkına teşekkür ediyorum. Beykoz’umuza yakışır, adil, şeffaf ve insan odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel bir Beykoz için” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.