İREMNAZ VE ATAKAN'IN YÜZÜKLERİNİ ENGİNYURT TAKTI

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 19.10.2024 - 01:13, Güncelleme: 19.10.2024 - 01:13 309 kez okundu.
 

İREMNAZ VE ATAKAN'IN YÜZÜKLERİNİ ENGİNYURT TAKTI

Demokrat Parti Ordu İl Başkanı İbrahim Eyigün, kızı İremnaz’ı nişanladı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt taktı.
Demokrat Parti Ordu İl Başkanı İbrahim Eyigün, kızı İremnaz ile Atakan Oplak, bu akşam düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını atarak nişanlandılar. Altınordu’da bir otelde düzenlenen nişan törenine genç çiftlerin aileleri ve yakınlarıyla birlikte Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi katıldı. İremnaz ve Atakan’ın nişan yüzüklerini takan Cemal Enginyurt, “Demokrat Parti Ordu il başkanımız Sn İbrahim Eyigün kardeşimin kıymetli evladı İremnaz ile Atakan evladımızın nişan yüzüklerini taktık. Allah tamamına erdirsin inşallah. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim.” dedi.
Demokrat Parti Ordu İl Başkanı İbrahim Eyigün, kızı İremnaz’ı nişanladı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt taktı.

Demokrat Parti Ordu İl Başkanı İbrahim Eyigün, kızı İremnaz ile Atakan Oplak, bu akşam düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını atarak nişanlandılar.

Altınordu’da bir otelde düzenlenen nişan törenine genç çiftlerin aileleri ve yakınlarıyla birlikte Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi katıldı.

İremnaz ve Atakan’ın nişan yüzüklerini takan Cemal Enginyurt, “ Demokrat Parti Ordu il başkanımız Sn İbrahim Eyigün kardeşimin kıymetli evladı İremnaz ile Atakan evladımızın nişan yüzüklerini taktık. Allah tamamına erdirsin inşallah. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.