İYİ PARTİ LİDERİ DERVİŞOĞLU: BU CANİBAŞI MECLİS'E GİREMEZ

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 23.10.2024 - 11:27, Güncelleme: 23.10.2024 - 11:27 387 kez okundu.
 

İYİ PARTİ LİDERİ DERVİŞOĞLU: BU CANİBAŞI MECLİS'E GİREMEZ

Devlet Bahçeli’ye cevap veren İYİ Parti lideri Ordulu Müsavat Dervişoğlu, "Bizim cesetlerimizi çiğnemeden bu canibaşı Meclis'e giremez” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Ordulu Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın Meclis’te konuşması yönündeki çağrısına sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Bizim cesetlerimizi çiğnemeden bu canibaşı Meclis'e giremez" ifadelerini kullandı. Dervişoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin sorgulanmasının ve “normalleşme” adı altında yürütülen süreçlerin, İmralı ve Kandil’den destek alınarak Türk milletine karşı açıkça bir savaş ilanına dönüştüğünü belirtti. İYİ Parti lideri, AK Parti, MHP, CHP ve diğer bazı partilerin lider ve yöneticilerinin, milli olmayan bir mutabakat cephesini oluşturduklarını ifade ederek, “İhanet çemberi artık genişlemiş ve bizi tamamen nefessiz bırakabilecek bir süreç içerisine girmiş bulunuyoruz” dedi. “Alparslan Türkeş’in Partisini Vesayet Altına Alan İşbirlikçiler” Ordulu Dervişoğlu, konuşmasında, rahmetli Alparslan Türkeş’in kurduğu MHP’yi vesayet altına sokanların büyük bir ihanet içerisinde olduğunu ve Cumhuriyet’in bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlerin arttığını vurguladı. Dervişoğlu, ihanetin tarihteki en büyük ve en tehlikeli boyutlara ulaştığını, bu süreçte milli değerlere sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.
Devlet Bahçeli’ye cevap veren İYİ Parti lideri Ordulu Müsavat Dervişoğlu, "Bizim cesetlerimizi çiğnemeden bu canibaşı Meclis'e giremez” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Ordulu Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın Meclis’te konuşması yönündeki çağrısına sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Bizim cesetlerimizi çiğnemeden bu canibaşı Meclis'e giremez" ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin sorgulanmasının ve “normalleşme” adı altında yürütülen süreçlerin, İmralı ve Kandil’den destek alınarak Türk milletine karşı açıkça bir savaş ilanına dönüştüğünü belirtti.

İYİ Parti lideri, AK Parti, MHP, CHP ve diğer bazı partilerin lider ve yöneticilerinin, milli olmayan bir mutabakat cephesini oluşturduklarını ifade ederek, “İhanet çemberi artık genişlemiş ve bizi tamamen nefessiz bırakabilecek bir süreç içerisine girmiş bulunuyoruz” dedi.

“Alparslan Türkeş’in Partisini Vesayet Altına Alan İşbirlikçiler”

Ordulu Dervişoğlu, konuşmasında, rahmetli Alparslan Türkeş’in kurduğu MHP’yi vesayet altına sokanların büyük bir ihanet içerisinde olduğunu ve Cumhuriyet’in bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlerin arttığını vurguladı.

Dervişoğlu, ihanetin tarihteki en büyük ve en tehlikeli boyutlara ulaştığını, bu süreçte milli değerlere sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.