KAÇAK SİLAH OPERASYONU ORDU'YA DA SIÇRADI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 28.09.2024 - 10:42, Güncelleme: 28.09.2024 - 10:42 3885 kez okundu.
 

KAÇAK SİLAH OPERASYONU ORDU'YA DA SIÇRADI

Aralarında Ordu’da yer alıyor. Türkiye genelinde silah kaçakçılığına ve ruhsatsız silah taşımaya karşı kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde silah kaçakçılığına ve ruhsatsız silah taşımaya karşı kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. “MERCEK-26” adı verilen bu operasyonlar, Ordu ile birlikte 81 ilde emniyet ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Operasyonların sonuçları oldukça dikkat çekici oldu. Toplamda 1.271 ruhsatsız tabanca, 534 kurusıkıdan dönüştürülmüş tabanca, 43 uzun namlulu tüfek ve 663 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Tüm bu silahlarla birlikte 2.511 adet ruhsatsız silahın operasyonlar sırasında bulunduğu bildirildi. Ayrıca, 2.310 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ruhsatsız silah temin edenlerin tek tek yakalanarak adalete teslim edileceğini belirtti. Bakan Yerlikaya, “Operasyonları koordine eden Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Emniyetimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.
Aralarında Ordu’da yer alıyor. Türkiye genelinde silah kaçakçılığına ve ruhsatsız silah taşımaya karşı kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde silah kaçakçılığına ve ruhsatsız silah taşımaya karşı kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. “MERCEK-26” adı verilen bu operasyonlar, Ordu ile birlikte 81 ilde emniyet ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Operasyonların sonuçları oldukça dikkat çekici oldu. Toplamda 1.271 ruhsatsız tabanca, 534 kurusıkıdan dönüştürülmüş tabanca, 43 uzun namlulu tüfek ve 663 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Tüm bu silahlarla birlikte 2.511 adet ruhsatsız silahın operasyonlar sırasında bulunduğu bildirildi. Ayrıca, 2.310 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ruhsatsız silah temin edenlerin tek tek yakalanarak adalete teslim edileceğini belirtti. Bakan Yerlikaya, “Operasyonları koordine eden Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Emniyetimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.