'KARADENİZ-AKDENİZ YOLU 17 EKİMDE AÇILACAK'

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 18.09.2023 - 10:40, Güncelleme: 18.09.2023 - 10:40 3618+ kez okundu.
 

'KARADENİZ-AKDENİZ YOLU 17 EKİMDE AÇILACAK'

Dereyolunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Mesudiye eski Belediye Başkanı İsa Gül, “Ekim ayının 17’sinde tünelden karşıya geçmiş olacağız” dedi.
Temmuz ayında meydana gelen sel felaketinde meydana gelen heyelanlarda yıkılan ve yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan Karadeniz-Akdeniz (Dereyolu)’nda yapılan ihalelerin ardından yapım çalışmalarına başlandı. Mesudiye eski Belediye Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Gül, yaklaşık 50 il birbirine bağlayacak olan Dereyolu’ndaki son durum hakkında açıklamalarda bulunarak, “Yolumuz bir aya açılıyor!” dedi.   Sondaj çalışmalarının sonuna gelindiğini söyleyen İsa Gül, “Sel ve heyelan nedeniyle kapanan aylardır ne zaman açılacak denilerek bir saatlik yolu iki buçuk saatte zor şartlarda tali yolu kullanarak geçtiğimiz Karadeniz Akdeniz Bağlantı Yolu (Dere Yolu) çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Aylardır yetkililerle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Kara Yolları Samsun Bölge Müdürlüğümüzden beklenen haber geldi. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında Ekim ayının 17’sinde tünelden karşıya geçmiş olacağız” dedi.
Dereyolunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Mesudiye eski Belediye Başkanı İsa Gül, “Ekim ayının 17’sinde tünelden karşıya geçmiş olacağız” dedi.

Temmuz ayında meydana gelen sel felaketinde meydana gelen heyelanlarda yıkılan ve yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan Karadeniz-Akdeniz (Dereyolu)’nda yapılan ihalelerin ardından yapım çalışmalarına başlandı.

Mesudiye eski Belediye Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Gül, yaklaşık 50 il birbirine bağlayacak olan Dereyolu’ndaki son durum hakkında açıklamalarda bulunarak, “Yolumuz bir aya açılıyor!” dedi.  

Sondaj çalışmalarının sonuna gelindiğini söyleyen İsa Gül, “Sel ve heyelan nedeniyle kapanan aylardır ne zaman açılacak denilerek bir saatlik yolu iki buçuk saatte zor şartlarda tali yolu kullanarak geçtiğimiz Karadeniz Akdeniz Bağlantı Yolu (Dere Yolu) çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Aylardır yetkililerle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Kara Yolları Samsun Bölge Müdürlüğümüzden beklenen haber geldi. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında Ekim ayının 17’sinde tünelden karşıya geçmiş olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.