ORDU - GİRESUN HAVALİMANI 50 GÜN KAPANACAK

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.08.2024 - 01:12, Güncelleme: 03.08.2024 - 01:12 4349+ kez okundu.
 

ORDU - GİRESUN HAVALİMANI 50 GÜN KAPANACAK

Ordu – Giresun Havalimanı’nda devam eden akım ve onarım çalışmaları nedeniyle 50 gün süreyle ulaşıma kapanacağı öğrenildi.
Ordu-Giresun Havalimanı'nda gerçekleştirilecek bakım çalışmaları, havalimanının alt yapısını güçlendirmeyi, uçuş güvenliğini artırmayı ve genel hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla kapanıyor. Henüz resmi açıklamanın yapılmadığı Ordu Giresun Havalimanı’nın 15 Eylül- 5 Kasım tarihleri arasında ulaşıma kapanması bekleniliyor. Ordu Giresun Havalimanı’nın kapanma kararından sonra Türk Hava Yolları bilet satışlarını durdurdu. THY, 15 Eylül- 5 Kasım tarihleri için Ordu Giresun Havalimanı-İstanbul Yeni Havalimanı biletlerini satmamaya başladı. Bu tarihlerdeki seferler için THY dolu uyarısı veriyor. Havalimanının kapalı kalacağı süre içerisinde pist yenilemeleri, terminal binası onarımları, ışıklandırma sistemlerinin güncellenmesi ve çeşitli güvenlik önlemlerinin artırılması için çalışmalar yapılacak. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ordu Giresun Havalimanı geçen yıl Kasım ayında da 12 gün süreyle uçuşlara kapatılmıştı. SAMSUN VE TRABZON’A HAVAŞ SERVİSİ Ordu Giresun Havalimanı’nın kapalı kalacağı süre içerisinde Giresun’dan Trabzon’a, Ordu’dan Samsun’a Havaş servisleri koyulacağı belirtildi. Ordu Giresun Havalimanı deniz dolgusu ile yapılan Avrupa’da ilk, Dünyada 3. Havalimanı olarak biliniyor. Havalimanı 22 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılmıştı. Yıllık yolcu kapasitesi 3 milyon olarak belirlenmişti. Ordu Giresun Havalimanı’na THY, Pegasus, A Jet ve Sunexpres seferler düzenliyor.
Ordu – Giresun Havalimanı’nda devam eden akım ve onarım çalışmaları nedeniyle 50 gün süreyle ulaşıma kapanacağı öğrenildi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda gerçekleştirilecek bakım çalışmaları, havalimanının alt yapısını güçlendirmeyi, uçuş güvenliğini artırmayı ve genel hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla kapanıyor. Henüz resmi açıklamanın yapılmadığı Ordu Giresun Havalimanı’nın 15 Eylül- 5 Kasım tarihleri arasında ulaşıma kapanması bekleniliyor.

Ordu Giresun Havalimanı’nın kapanma kararından sonra Türk Hava Yolları bilet satışlarını durdurdu. THY, 15 Eylül- 5 Kasım tarihleri için Ordu Giresun Havalimanı-İstanbul Yeni Havalimanı biletlerini satmamaya başladı. Bu tarihlerdeki seferler için THY dolu uyarısı veriyor.

Havalimanının kapalı kalacağı süre içerisinde pist yenilemeleri, terminal binası onarımları, ışıklandırma sistemlerinin güncellenmesi ve çeşitli güvenlik önlemlerinin artırılması için çalışmalar yapılacak.

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ordu Giresun Havalimanı geçen yıl Kasım ayında da 12 gün süreyle uçuşlara kapatılmıştı.

SAMSUN VE TRABZON’A HAVAŞ SERVİSİ

Ordu Giresun Havalimanı’nın kapalı kalacağı süre içerisinde Giresun’dan Trabzon’a, Ordu’dan Samsun’a Havaş servisleri koyulacağı belirtildi. Ordu Giresun Havalimanı deniz dolgusu ile yapılan Avrupa’da ilk, Dünyada 3. Havalimanı olarak biliniyor.

Havalimanı 22 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılmıştı. Yıllık yolcu kapasitesi 3 milyon olarak belirlenmişti. Ordu Giresun Havalimanı’na THY, Pegasus, A Jet ve Sunexpres seferler düzenliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.