ORDU VE GİRESUNLULAR UÇAK BİLETLERİNİ TÜKETTİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.06.2024 - 11:02, Güncelleme: 11.06.2024 - 11:02 2194+ kez okundu.
 

ORDU VE GİRESUNLULAR UÇAK BİLETLERİNİ TÜKETTİ

Ordu ve Giresunlular, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine gelmek için uçak biletlerine hücum edince uçaklarda yer kalmadı.
Kurban Bayramı öncesi İstanbul ve İzmir uçak seferleri tamamen doldu, Ankara için son biletler satılıyor. Gurbetçiler, 9 günlük Kurban Bayramı için memleketlerine akın ediyor. Nüfusunun yarısından çoğu gurbette yaşayan Ordu ve Giresunlular 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan bayram tatili döneminde Ordu Giresun Havalimanı’na gelecek olan tüm uçaklar doldu. Bugünden 18 Haziran'a kadar İstanbul ve İzmir'den gelen tüm uçakların biletlerinin satıldığı bildirildi. Ankara- Ordu Giresun uçuşlarında bazı günler için bilet kalmadı. Bazı günler için ise doluluk oranının yüzde 90'nı aştığı kaydedildi. İç hatlarda THY, A Jet ev Pegasus Ordu Giresun Havalimanı'na seferler düzenliyorlar.
Ordu ve Giresunlular, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine gelmek için uçak biletlerine hücum edince uçaklarda yer kalmadı.

Kurban Bayramı öncesi İstanbul ve İzmir uçak seferleri tamamen doldu, Ankara için son biletler satılıyor. Gurbetçiler, 9 günlük Kurban Bayramı için memleketlerine akın ediyor. Nüfusunun yarısından çoğu gurbette yaşayan Ordu ve Giresunlular 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkmaya hazırlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan bayram tatili döneminde Ordu Giresun Havalimanı’na gelecek olan tüm uçaklar doldu. Bugünden 18 Haziran'a kadar İstanbul ve İzmir'den gelen tüm uçakların biletlerinin satıldığı bildirildi.

Ankara- Ordu Giresun uçuşlarında bazı günler için bilet kalmadı. Bazı günler için ise doluluk oranının yüzde 90'nı aştığı kaydedildi. İç hatlarda THY, A Jet ev Pegasus Ordu Giresun Havalimanı'na seferler düzenliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.