ORDU'DA 4 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 10.10.2024 - 16:43, Güncelleme: 10.10.2024 - 16:43 2751 kez okundu.
 

ORDU'DA 4 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Ordu’da polisten kaçmaya çalışan araç içerisinde uyuşturucu maddelerle yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda İstanbul’dan Ordu’ya gelmekte olan ve organizasyon içerisinde olduğu tespit edilen 2 araç ve içerisinde bulunan 4 şüpheli polisin dur ihtarına rağmen kaçmaya kalktı. Polis tarafından yapılan kovalama neticesinde yakalanan araç ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda; 965 adet Ecstays hap, 41 gram Skunk maddesi, ele geçirildiler. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan mahkemeye sevk edilmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Ordu’da polisten kaçmaya çalışan araç içerisinde uyuşturucu maddelerle yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda İstanbul’dan Ordu’ya gelmekte olan ve organizasyon içerisinde olduğu tespit edilen 2 araç ve içerisinde bulunan 4 şüpheli polisin dur ihtarına rağmen kaçmaya kalktı.

Polis tarafından yapılan kovalama neticesinde yakalanan araç ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda; 965 adet Ecstays hap, 41 gram Skunk maddesi, ele geçirildiler.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan mahkemeye sevk edilmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.