ORDU'DA ALTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 24.10.2024 - 01:00, Güncelleme: 24.10.2024 - 01:00 376 kez okundu.
 

ORDU'DA ALTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Ordulu Yazar Altaş Yıldız’ın babası ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş’ın büyük amcası Ferhat Altaş, hayatını kaybetti.
Altaş ailesinin acı kaybı. Edebiyatçı yazar Yıldız Altaş Yıldız’ın babası, CHP Ordu eski Milletvekili İdris Yıldız’ın kayınpederi ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş’ın büyük amcası Ferhat Altaş, hayatını kaybetti.  Ferhat Altaş, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Merhum Hacı Dursun ve Behiye Altaş’ın oğlu olan Ferhat Altaş, Yıldız Yıldız, Yılmaz ve Faruk Altaş’ın babası, Ali, Mesut, Salih, Saffet Altaş, Döndü Tulum, Kadriye Özçelik ve Pakize Sönmez’in kardeşiydi. Aynı zamanda İdris Yıldız, Neşe ve Nilüfer Altaş’ın kayınpederi, Murad Yıldız, Bahar Oğuz, Ömer Altaş, Nazlı Battal, Özge Özel ve Göktürk Altaş’ın dedesiydi. Cenaze töreni 24 Ekim 2024 Perşembe günü Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinin önünde yapılacak helalleşmenin ardından, Ulu Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla Karacaömer Köyü’ndeki aile kabristanına defnedilecek.
Ordulu Yazar Altaş Yıldız’ın babası ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş’ın büyük amcası Ferhat Altaş, hayatını kaybetti.

Altaş ailesinin acı kaybı. Edebiyatçı yazar Yıldız Altaş Yıldız’ın babası, CHP Ordu eski Milletvekili İdris Yıldız’ın kayınpederi ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş’ın büyük amcası Ferhat Altaş, hayatını kaybetti.  Ferhat Altaş, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Merhum Hacı Dursun ve Behiye Altaş’ın oğlu olan Ferhat Altaş, Yıldız Yıldız, Yılmaz ve Faruk Altaş’ın babası, Ali, Mesut, Salih, Saffet Altaş, Döndü Tulum, Kadriye Özçelik ve Pakize Sönmez’in kardeşiydi. Aynı zamanda İdris Yıldız, Neşe ve Nilüfer Altaş’ın kayınpederi, Murad Yıldız, Bahar Oğuz, Ömer Altaş, Nazlı Battal, Özge Özel ve Göktürk Altaş’ın dedesiydi.

Cenaze töreni 24 Ekim 2024 Perşembe günü Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinin önünde yapılacak helalleşmenin ardından, Ulu Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla Karacaömer Köyü’ndeki aile kabristanına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.