ORDU'DA BELEDİYEDEN HAKARET AÇIKLAMASI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.08.2024 - 01:08, Güncelleme: 11.08.2024 - 01:08 3832+ kez okundu.
 

ORDU'DA BELEDİYEDEN HAKARET AÇIKLAMASI

Belediye personelinin muhtarı azarladığı iddiaları açıklama yapan Çatalpınar Belediyesi, “Muhtarımıza hakaret edildiğine dair iddialar gerçek dışıdır.”
Ordu’nun Çatalpınar İlçesinde Keçili Mahallesi Muhtarı Ahmet Bakar, belediye fen işlerini arayarak mahallesinde yol temizliği için kepçeye ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu sırada muhtar, olumsuz cevap alınca, görevli ile muhtar arasında telefonda tartışma yaşandı. CHP Çatalpınar İlçe Başkanı Erkan Türkan, belediye personelinin muhtar Ahmet Bakar'a sözlü hakarette bulunduğunu ileri sürdü. Başkan Türkan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; Keçili Muhtarımız Ahmet Bakar'ın Çatalpınar Belediyesi Zabıta Müdürü ve Fen İşleri Müdür vekilinden yol temizliği için kepçe talebine cevaben küfür ve hakaret söylemleri kabul edilir gibi değil. Siz kimsiniz de koskoca Keçili köyü muhtarına hakaret ediyorsunuz. Kendinizi ne zannediyorsunuz haddinizi bilin hiç bir mahalle muhtarı sizin hizmetçiniz değil, seçim zamanı yağ bal seçim bitince adam yerine alma oh ne güzel...! Belediye başkanından talebimiz derhal personel ile ilgili işlem yapılması ve hak ettiği göreve geri iadesi şart olmuştur. Bu arada Muhtarımızın kepçe talebini en yakın Belediyemizden temin edip sorunu çözmek boynumuzun borcudur. ÇATALPINAR BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI. CHP İlçe Başkanı Erkan Türkan'ın paylaşımı sonrası Çatalpınar Belediyesi açıklama yaptı; Çatalpınar Belediyemiz ve Çatalpınar Belediye Personelimiz adına yapılan paylaşımlara açıklık getirmek için bu açıklamayı gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz genelinde uygulanan tasarruf tedbirlerine rağmen yapacağımız hizmetler aksamadan devam etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımıza bunu hissettirmeden Çatalpınar Belediyesi olarak çalışmaktayız. Fındık hasat sezonunun gelmesi ile birlikte yol bakım ve onarım talepleri normalin üzerinde olmuştur. Bu sebeple Mahalle Muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek için mesai kavramı gözetmeden çalışma yapmaktayız. Gidilen mahallelerde çalışma saatlerimiz planlananın üzerine çıkabilmektedir. Bu sebeple bir iki gün gecikmeler yaşanmaktadır. Biz Çatalpınar Belediyesi olarak her mahallemize her vatandaşımıza adil ve eşit davranıyoruz. Sosyal medya platformlarının birinde Belediyemiz ve personelimiz hakkında yazılan yazıda Mahalle Muhtarımıza hakaret edildiğine dair yazılan yazı tamamen gerçek dışıdır. Asla Belediyemiz tarafından hiç bir kurum, kuruluş ve vatandaşa hakaret edilmemiştir, edilemez. Hakarete maruz kalan taraf Belediyemiz olmuştur. Yapılan bu hakareti ve sosyal medyada Belediyemizi karalama propagandasını tamamen reddediyoruz.
Belediye personelinin muhtarı azarladığı iddiaları açıklama yapan Çatalpınar Belediyesi, “Muhtarımıza hakaret edildiğine dair iddialar gerçek dışıdır.”

Ordu’nun Çatalpınar İlçesinde Keçili Mahallesi Muhtarı Ahmet Bakar, belediye fen işlerini arayarak mahallesinde yol temizliği için kepçeye ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu sırada muhtar, olumsuz cevap alınca, görevli ile muhtar arasında telefonda tartışma yaşandı.

CHP Çatalpınar İlçe Başkanı Erkan Türkan, belediye personelinin muhtar Ahmet Bakar'a sözlü hakarette bulunduğunu ileri sürdü. Başkan Türkan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

Keçili Muhtarımız Ahmet Bakar'ın Çatalpınar Belediyesi Zabıta Müdürü ve Fen İşleri Müdür vekilinden yol temizliği için kepçe talebine cevaben küfür ve hakaret söylemleri kabul edilir gibi değil. Siz kimsiniz de koskoca Keçili köyü muhtarına hakaret ediyorsunuz. Kendinizi ne zannediyorsunuz haddinizi bilin hiç bir mahalle muhtarı sizin hizmetçiniz değil, seçim zamanı yağ bal seçim bitince adam yerine alma oh ne güzel...!

Belediye başkanından talebimiz derhal personel ile ilgili işlem yapılması ve hak ettiği göreve geri iadesi şart olmuştur. Bu arada Muhtarımızın kepçe talebini en yakın Belediyemizden temin edip sorunu çözmek boynumuzun borcudur.

ÇATALPINAR BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI.

CHP İlçe Başkanı Erkan Türkan'ın paylaşımı sonrası Çatalpınar Belediyesi açıklama yaptı;

Çatalpınar Belediyemiz ve Çatalpınar Belediye Personelimiz adına yapılan paylaşımlara açıklık getirmek için bu açıklamayı gerçekleştiriyoruz.

Ülkemiz genelinde uygulanan tasarruf tedbirlerine rağmen yapacağımız hizmetler aksamadan devam etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımıza bunu hissettirmeden Çatalpınar Belediyesi olarak çalışmaktayız. Fındık hasat sezonunun gelmesi ile birlikte yol bakım ve onarım talepleri normalin üzerinde olmuştur. Bu sebeple Mahalle Muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek için mesai kavramı gözetmeden çalışma yapmaktayız.

Gidilen mahallelerde çalışma saatlerimiz planlananın üzerine çıkabilmektedir. Bu sebeple bir iki gün gecikmeler yaşanmaktadır. Biz Çatalpınar Belediyesi olarak her mahallemize her vatandaşımıza adil ve eşit davranıyoruz.

Sosyal medya platformlarının birinde Belediyemiz ve personelimiz hakkında yazılan yazıda Mahalle Muhtarımıza hakaret edildiğine dair yazılan yazı tamamen gerçek dışıdır. Asla Belediyemiz tarafından hiç bir kurum, kuruluş ve vatandaşa hakaret edilmemiştir, edilemez. Hakarete maruz kalan taraf Belediyemiz olmuştur. Yapılan bu hakareti ve sosyal medyada Belediyemizi karalama propagandasını tamamen reddediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.