ORDU'DA ÇAMBAŞI YAYLASI'NA MEVSİMİN İLK KAR'I YAĞDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 17.10.2024 - 17:10, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:10 1976 kez okundu.
 

ORDU'DA ÇAMBAŞI YAYLASI'NA MEVSİMİN İLK KAR'I YAĞDI

Ordu’ya kış erken geldi. Ordu’nun özellikle kış turizminin merkezi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na, mevsimin ilk kar yağışı başladı.
Ordu'nun yüksek kesimlerinde bulunan yaylalara mevsimin ilk kar yağışı başladı. Henüz Ekim ayının 17’sinde olmamıza rağmen Kabadüz ilçesine 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na, mevsimin kar yağışı başladı. Dün akşam saatlerinden itibaren Ordu genelinde başlayan soğuk ve yağmurlu havanın sonucunda Ordu’nun yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekleniyordu. Beklenen kar yağışı bugün öğle saatlerinden itibaren Ordu’nun özellikle kış turizm merkezi olan Çambaşı Yaylası’nda başlarken, kar yağışının başlaması sonrası yaylaya çıkan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya canlı yayınla kar yağışını paylaştı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ordu için yapılan yağışlı ve soğuk havanın önümüzdeki hafta ortasına kadar il genelinde etkili olması bekleniyor. Yağışlı havayla birlikte sıcaklıklarda 10-12 derece birden düştü.
Ordu’ya kış erken geldi. Ordu’nun özellikle kış turizminin merkezi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na, mevsimin ilk kar yağışı başladı.

Ordu'nun yüksek kesimlerinde bulunan yaylalara mevsimin ilk kar yağışı başladı. Henüz Ekim ayının 17’sinde olmamıza rağmen Kabadüz ilçesine 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na, mevsimin kar yağışı başladı.

Dün akşam saatlerinden itibaren Ordu genelinde başlayan soğuk ve yağmurlu havanın sonucunda Ordu’nun yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekleniyordu. Beklenen kar yağışı bugün öğle saatlerinden itibaren Ordu’nun özellikle kış turizm merkezi olan Çambaşı Yaylası’nda başlarken, kar yağışının başlaması sonrası yaylaya çıkan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya canlı yayınla kar yağışını paylaştı.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ordu için yapılan yağışlı ve soğuk havanın önümüzdeki hafta ortasına kadar il genelinde etkili olması bekleniyor. Yağışlı havayla birlikte sıcaklıklarda 10-12 derece birden düştü.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.