ORDU'DA ÇAMBAŞI YAYLASI'NDA KAR 60 SANTİMİ BULDU

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 22.10.2024 - 10:41, Güncelleme: 22.10.2024 - 10:41 747 kez okundu.
 

ORDU'DA ÇAMBAŞI YAYLASI'NDA KAR 60 SANTİMİ BULDU

Ordu’da yaklaşık bir haftadır soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Çambaşı Yaylası’nda ise kar kalınlığı ise 60 santime ulaşmış durumda.
Son günlerde Ordu ve ilçelerinde soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Sahil kesimlerinde kuvvetli sağanak devam ederken, bin rakımın üzerindeki yüksek kesimlerde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Akkuş, Aybastı, Gölköy, Mesudiye, Korgan, Kumru ile birlikte Kabadüz ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonunda kar kalınlığının Çambaşı Yaylası’nda 60 santime ulaştığı belirtiliyor. Ayrıca diğer bölgelerde yağan kuvvetli sağanak etkili olurken, Perşembe ilçesinde kuvvetli sağanak nedeniyle taş duvarı yıkılan ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Yine Aybastı’da yola kaya parçaları düştü.    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ekim için güncel hava durumu değerlendirmelerini paylaştı ve önemli uyarılarda bulundu. Yapılan tahminlere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinin parçalı bulutlu, yer yer ise çok bulutlu olacağı ifade edildi. İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimleri ile Niğde, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Ayrıca, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksek bölgeleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar yağışı da etkili olacak.
Ordu’da yaklaşık bir haftadır soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Çambaşı Yaylası’nda ise kar kalınlığı ise 60 santime ulaşmış durumda.

Son günlerde Ordu ve ilçelerinde soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Sahil kesimlerinde kuvvetli sağanak devam ederken, bin rakımın üzerindeki yüksek kesimlerde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Akkuş, Aybastı, Gölköy, Mesudiye, Korgan, Kumru ile birlikte Kabadüz ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonunda kar kalınlığının Çambaşı Yaylası’nda 60 santime ulaştığı belirtiliyor.

Ayrıca diğer bölgelerde yağan kuvvetli sağanak etkili olurken, Perşembe ilçesinde kuvvetli sağanak nedeniyle taş duvarı yıkılan ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Yine Aybastı’da yola kaya parçaları düştü.   

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ekim için güncel hava durumu değerlendirmelerini paylaştı ve önemli uyarılarda bulundu. Yapılan tahminlere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinin parçalı bulutlu, yer yer ise çok bulutlu olacağı ifade edildi.

İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimleri ile Niğde, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Ayrıca, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksek bölgeleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar yağışı da etkili olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.