ORDU'DA ÇIKAN YANGINDA EV TAMAMEN KÜLE DÖNDÜ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 01.10.2024 - 14:48, Güncelleme: 01.10.2024 - 14:48 2592 kez okundu.
 

ORDU'DA ÇIKAN YANGINDA EV TAMAMEN KÜLE DÖNDÜ

Ev küle döndü. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde dün gece saatlerinde bir evde meydana gelen yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Esenyurt mahallesinde gece yarısı Cemil Çiçek adlı vatandaşa ait olduğu öğrenilen bir evde dün gece yarısı saatlerinde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangının ihbar edilmesi üzere bölgeye Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, Cemil Çiçek’e ait ev tamamen yanarak, kullanılmaz hale geldi. Yangında can kaybı ve yaralanma olmaması tek teselli olurken, Kabadüz İlçe Müftüsü Davut Kapıcıoğlu da mahalleye giderek Cemil Çiçek ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
Ev küle döndü. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde dün gece saatlerinde bir evde meydana gelen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Esenyurt mahallesinde gece yarısı Cemil Çiçek adlı vatandaşa ait olduğu öğrenilen bir evde dün gece yarısı saatlerinde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangının ihbar edilmesi üzere bölgeye Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, Cemil Çiçek’e ait ev tamamen yanarak, kullanılmaz hale geldi.

Yangında can kaybı ve yaralanma olmaması tek teselli olurken, Kabadüz İlçe Müftüsü Davut Kapıcıoğlu da mahalleye giderek Cemil Çiçek ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.