ORDU'DA CUMARTESİ SABAHTAN İTİBAREN ETKİLİ OLACAK

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.10.2024 - 14:04, Güncelleme: 25.10.2024 - 14:04 769 kez okundu.
 

ORDU'DA CUMARTESİ SABAHTAN İTİBAREN ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji, Karadeniz için yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulunurken, yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz bölgesinde 26 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağışların etkili olacağını açıkladı. Ordu genelinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde de olacak yağışlar, daha çok Giresun’un doğusu, Trabzon’un batı ve doğu ilçeleri, Rize ve Artvin çevresinde yağışların daha çok etkili olması bekleniyor. Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası başta olmak üzere Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in yüksek kesimlerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Bu yerlerde sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar gibi olumsuz doğal olaylara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtildi. Vatandaşların tedbirli olmaları öneriliyor. YAYLACILARA UYARI: YOLLAR AÇIKKEN DÖNÜN Öte yandan Cumartesi günü yoğun kar yağışının beklendiği Çambaşı Yaylası ve obalarda besicilik yapanlara yapılan uyarıda, köylere dönecek olanların, yollar açıkken dönmeleri istendi. Aksi takdirde yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapanması, elektrik ve telefon hatlarının kesilmesiyle mahsur kalabilecekleri belirtilerek, uyarıları dikkate almaları istendi. 
Meteoroloji, Karadeniz için yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulunurken, yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz bölgesinde 26 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağışların etkili olacağını açıkladı.

Ordu genelinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde de olacak yağışlar, daha çok Giresun’un doğusu, Trabzon’un batı ve doğu ilçeleri, Rize ve Artvin çevresinde yağışların daha çok etkili olması bekleniyor.

Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası başta olmak üzere Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in yüksek kesimlerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Bu yerlerde sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar gibi olumsuz doğal olaylara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtildi. Vatandaşların tedbirli olmaları öneriliyor.

YAYLACILARA UYARI: YOLLAR AÇIKKEN DÖNÜN

Öte yandan Cumartesi günü yoğun kar yağışının beklendiği Çambaşı Yaylası ve obalarda besicilik yapanlara yapılan uyarıda, köylere dönecek olanların, yollar açıkken dönmeleri istendi. Aksi takdirde yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapanması, elektrik ve telefon hatlarının kesilmesiyle mahsur kalabilecekleri belirtilerek, uyarıları dikkate almaları istendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.