ORDU'DA DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 02.08.2024 - 16:44, Güncelleme: 02.08.2024 - 16:44 3731+ kez okundu.
 

ORDU'DA DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Uğradığı terör saldırısında şehit olan Hamas lideri İsmail Heniye için bugün Ordu’da gıyabi cenaze namazı kılındı, tüm şehitlerimiz için dua edildi.
İran’ın başkenti Tahran’da yapılan saldırıda şehit edilen Filistin Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniye için bugün Türkiye genelindeki bütün camilerde salalar okundu, Cuma namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Filistin mücadelesinin sembol isimlerinden olan İsmail Haniye için Ordu’da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Ordu’daki gıyabi cenaze namazı Altınordu Ulu Camii’nde Cuma namazından sonra kılındı. Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’in kıldırdığı gıyabi cenaze namazına Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Emniyet Müdürü Atila Aksoy, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileriyle birlikte çok sayıda kişi katıldı. Kılınan gıyabi cenaze namazında tüm şehitlerimiz için ve İsrail zulmünün altında yıllardır eziyet gören Filistinliler için dualar edildi. 
Uğradığı terör saldırısında şehit olan Hamas lideri İsmail Heniye için bugün Ordu’da gıyabi cenaze namazı kılındı, tüm şehitlerimiz için dua edildi.

İran’ın başkenti Tahran’da yapılan saldırıda şehit edilen Filistin Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniye için bugün Türkiye genelindeki bütün camilerde salalar okundu, Cuma namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı.

Filistin mücadelesinin sembol isimlerinden olan İsmail Haniye için Ordu’da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Ordu’daki gıyabi cenaze namazı Altın ordu Ulu Camii’nde Cuma namazından sonra kılındı.

Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’in kıldırdığı gıyabi cenaze namazına Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Emniyet Müdürü Atila Aksoy, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileriyle birlikte çok sayıda kişi katıldı.

Kılınan gıyabi cenaze namazında tüm şehitlerimiz için ve İsrail zulmünün altında yıllardır eziyet gören Filistinliler için dualar edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.