ORDU'DA GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 19.10.2024 - 13:17, Güncelleme: 19.10.2024 - 13:17 3690 kez okundu.
 

ORDU'DA GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Ordu’da Altınordu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması”na gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi vardı.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen  "Şehirlerin Kalbi Camilerde Buluşuyoruz" Projesi kapsamında gençler ve çocuklara yönelik "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi. Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karacaömer Mahallesi Hz.Ömer Camii'nde gerçekleştirilen "Sabah Namazı Buluşması" programına gençler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdiler. Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez’in katılımları ve vaaz-u nasihatleriyle gerçekleşen program da Din Görevlilerimiz tarafından Kuran-ı Kerim okunarak, tesbihat, zikir ve dualar yapıldı. İlçe Müftüsü Söylemez’in kıldırdığı sabah namazının ardından, hayırsever vatandaşlar tarafından gençlere, çocuklara ve cami cemaatine ikramda bulunuldu.
Ordu’da Altınordu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması”na gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi vardı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen  "Şehirlerin Kalbi Camilerde Buluşuyoruz" Projesi kapsamında gençler ve çocuklara yönelik " Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karacaömer Mahallesi Hz.Ömer Camii'nde gerçekleştirilen " Sabah Namazı Buluşması" programına gençler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdiler.

Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez’in katılımları ve vaaz-u nasihatleriyle gerçekleşen program da Din Görevlilerimiz tarafından Kuran-ı Kerim okunarak, tesbihat, zikir ve dualar yapıldı.

İlçe Müftüsü Söylemez’in kıldırdığı sabah namazının ardından, hayırsever vatandaşlar tarafından gençlere, çocuklara ve cami cemaatine ikramda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.