ORDU'DA İŞ YERİ KURŞUNLAYANLAR YAKALANDI!

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 07.10.2024 - 17:33, Güncelleme: 07.10.2024 - 17:33 4416 kez okundu.
 

ORDU'DA İŞ YERİ KURŞUNLAYANLAR YAKALANDI!

Cumartesi günü Ünye’de bir iş yerini kurşunlayan yaşları 16 ve 21 arasında olan üç şüpheli suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.
Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada 5 Ekim Cumartesi günü Ünye İlçesinde bir iş yerine yönelik gerçekleştirilen kurşunlama olayı ile ili olarak, olayın şüphelileri E.B.K.(16), F.A.(21) ve H.S.(21) yakalanarak gözaltına alındıkları belirtildi.. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda olayda kullanılan; 1 adet ruhsatsız tabanca 1 adet motosiklet ele geçirildi. 3 şüpheli bugün emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler. Olayla ilgili açıklama yapan Ordu Valiliği, “Suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyerek, suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda olduğu gibi organize suçlar kapsamında da kararlılıkla devam edecektir.” denildi.
Cumartesi günü Ünye’de bir iş yerini kurşunlayan yaşları 16 ve 21 arasında olan üç şüpheli suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada 5 Ekim Cumartesi günü Ünye İlçesinde bir iş yerine yönelik gerçekleştirilen kurşunlama olayı ile ili olarak, olayın şüphelileri E.B.K.(16), F.A.(21) ve H.S.(21) yakalanarak gözaltına alındıkları belirtildi..

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda olayda kullanılan; 1 adet ruhsatsız tabanca 1 adet motosiklet ele geçirildi. 3 şüpheli bugün emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler.

Olayla ilgili açıklama yapan Ordu Valiliği, “Suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyerek, suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda olduğu gibi organize suçlar kapsamında da kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.