ORDU'DA KADİR EFE'NİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 13.05.2024 - 16:54, Güncelleme: 13.05.2024 - 16:54 4186+ kez okundu.
 

ORDU'DA KADİR EFE'NİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gölköy’de telefon direğinin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Kadir Efe Kayhan son yolculuğuna uğurlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ordu’nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi’nde meydana gelen olayda rüzgar ve fırtınanın etkisiyle devrilen telefon direği 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan’ın üzerine düştü. Olayda ağır yaralanan küçük çocuk olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. hastaneye kaldırıldı. Daha sonra ambülansla Gölköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vefatıyla Ordu’yu yasa boğan küçük Kadir Efe, bugün Gölköy’e Sarıca Mahallesi’nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşlarıyla ve dualar eşliğinde hayatını kaybetti. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Öte yandan 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan’ın ölümünde ihmal olup olmadığı araştırılıyor. Olayla ilgili Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gölköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesi ve bilirkişi raporları bekleniliyor.
Gölköy’de telefon direğinin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Kadir Efe Kayhan son yolculuğuna uğurlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu’nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi’nde meydana gelen olayda rüzgar ve fırtınanın etkisiyle devrilen telefon direği 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan’ın üzerine düştü. Olayda ağır yaralanan küçük çocuk olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra ambülansla Gölköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vefatıyla Ordu’yu yasa boğan küçük Kadir Efe, bugün Gölköy’e Sarıca Mahallesi’nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşlarıyla ve dualar eşliğinde hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan’ın ölümünde ihmal olup olmadığı araştırılıyor. Olayla ilgili Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gölköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesi ve bilirkişi raporları bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.