ORDU'DA KAR'DA MAHSUR KALAN ARAÇ KURTARILDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 21.10.2024 - 16:32, Güncelleme: 21.10.2024 - 16:32 1798 kez okundu.
 

ORDU'DA KAR'DA MAHSUR KALAN ARAÇ KURTARILDI

Ordu’da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan araçlar ise ekipler tarafından kurtarıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; dün gece saatlerinden itibaren Ordu için kuvvetli ve çok kuvvetli ve gök gürültülü sağanak, 1100-1200 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiği uyarısı yapılmıştı. KAR KALINLIĞI 25 SANTİM OLDU Yapılan uyarının ardından Akkuş, Kabadüz ve Mesudiye gibi Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Kabadüz’ün Çambaşı Yaylasında kalınlığı 25 santime ulaşan kar yağışına özellikle araç sahiplerini hazırlıksız yakaladı. YOLDA KALDILAR Zincir takmadan yola çıkan araçlar yayla yollarında mahsur kalıyor. Kabadüz ilçesine bağlı Armutalan Obası'nda yolda kalan araç, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kurtarılırken, yapılan uyarıda, “Yüksek kesimdeki vatandaşlarımız lütfen araçlarınızda zincir, çekme halatı ve takoz bulundurunuz.” denildi.
Ordu’da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan araçlar ise ekipler tarafından kurtarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; dün gece saatlerinden itibaren Ordu için kuvvetli ve çok kuvvetli ve gök gürültülü sağanak, 1100-1200 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiği uyarısı yapılmıştı.

KAR KALINLIĞI 25 SANTİM OLDU

Yapılan uyarının ardından Akkuş, Kabadüz ve Mesudiye gibi Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Kabadüz’ün Çambaşı Yaylasında kalınlığı 25 santime ulaşan kar yağışına özellikle araç sahiplerini hazırlıksız yakaladı.

YOLDA KALDILAR

Zincir takmadan yola çıkan araçlar yayla yollarında mahsur kalıyor. Kabadüz ilçesine bağlı Armutalan Obası'nda yolda kalan araç, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kurtarılırken, yapılan uyarıda, “Yüksek kesimdeki vatandaşlarımız lütfen araçlarınızda zincir, çekme halatı ve takoz bulundurunuz.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.