ORDU'DA KUVVETLİ SAĞANAK ETKİLİ OLUYOR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.08.2024 - 11:21, Güncelleme: 11.08.2024 - 11:21 3481+ kez okundu.
 

ORDU'DA KUVVETLİ SAĞANAK ETKİLİ OLUYOR

Ordu güne yağmurla başladı. Fındıkların yoğun şekilde toplanmaya başladığı bugün başlayan yağmur, bahçede olanları zorda bıraktı.
Ordu’da bu sabah saatlerinde başlayan yağmur etkili oluyor. Bu sabah kimi bahçeye, kimi ise güzel bir gün geçirme planları yapanlar, kapıya çıktıklarında sağanak yağmur manzarasıyla karşılaştı. Bahçeye gidenler, varsa çadırların altına girip kendilerini koruma altına alırken, fındığını harmana dökenler ise hazırlıksız yakalanınca fındıkları yağmur altında kaldı. O anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Etkili olan yağmur nedeniyle bazı yollar ise su altında kaldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ordu bugün ve yarın gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmurun etkisi altında olacak. 13 Ağustos Salı günü mola verecek olan yağışlar, 14 Ağustos Çarşamba yeniden bekleniyor. 
Ordu güne yağmurla başladı. Fındıkların yoğun şekilde toplanmaya başladığı bugün başlayan yağmur, bahçede olanları zorda bıraktı.

Ordu’da bu sabah saatlerinde başlayan yağmur etkili oluyor. Bu sabah kimi bahçeye, kimi ise güzel bir gün geçirme planları yapanlar, kapıya çıktıklarında sağanak yağmur manzarasıyla karşılaştı.

Bahçeye gidenler, varsa çadırların altına girip kendilerini koruma altına alırken, fındığını harmana dökenler ise hazırlıksız yakalanınca fındıkları yağmur altında kaldı. O anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Etkili olan yağmur nedeniyle bazı yollar ise su altında kaldı.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ordu bugün ve yarın gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmurun etkisi altında olacak. 13 Ağustos Salı günü mola verecek olan yağışlar, 14 Ağustos Çarşamba yeniden bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.