ORDU'DA YENİ DOKTORLARIN ATAMASI YAPILDI!

Sağlık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.10.2024 - 14:39, Güncelleme: 25.10.2024 - 14:39 535 kez okundu.
 

ORDU'DA YENİ DOKTORLARIN ATAMASI YAPILDI!

Ordu’da sağlık alanında atamalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığınca, Ordu’daki hastanelere uzman doktorların ataması gerçekleştirildi.
Ordu'ya yeni uzman doktor atamaları gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bu atamalar kapsamında, farklı hastanelerde görev yapacak birçok uzman doktor, Ordu'daki sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine katkıda bulunacak. İşte Ordu’da atamaların yapıldığı doktorlar ve branşları: Ordu Akkuş Devlet Hastanesi: Bir adet pratisyen hekim atandı. Ordu Aybastı Devlet Hastanesi: Göz Hastalıkları ve Anesteziyoloji-Reanimasyon branşlarında iki uzman doktor göreve başlıyor. Ordu Devlet Hastanesi: Nöroloji ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı uzmanları atanmış durumda. Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tıbbi Onkoloji gibi önemli branşlarda uzman doktorlar atanarak sağlık hizmetlerinde önemli bir destek sağlanacak. Ordu Fatsa Devlet Hastanesi: Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında bir uzman doktor atandı. Ordu'nun Aile Sağlığı Merkezleri: Ordu ilindeki çeşitli aile sağlığı merkezlerine aile hekimliği branşında doktorlar atanarak birinci basamak sağlık hizmetlerinde güçlenme sağlandı. Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Korgan gibi ilçelere de aile hekimliği doktorları atanmış durumda.
Ordu’da sağlık alanında atamalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığınca, Ordu’daki hastanelere uzman doktorların ataması gerçekleştirildi.

Ordu'ya yeni uzman doktor atamaları gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bu atamalar kapsamında, farklı hastanelerde görev yapacak birçok uzman doktor, Ordu'daki sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine katkıda bulunacak.

İşte Ordu’da atamaların yapıldığı doktorlar ve branşları:

Ordu Akkuş Devlet Hastanesi: Bir adet pratisyen hekim atandı.

Ordu Aybastı Devlet Hastanesi: Göz Hastalıkları ve Anesteziyoloji-Reanimasyon branşlarında iki uzman doktor göreve başlıyor.

Ordu Devlet Hastanesi: Nöroloji ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı uzmanları atanmış durumda.

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tıbbi Onkoloji gibi önemli branşlarda uzman doktorlar atanarak sağlık hizmetlerinde önemli bir destek sağlanacak.

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi: Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında bir uzman doktor atandı.

Ordu'nun Aile Sağlığı Merkezleri: Ordu ilindeki çeşitli aile sağlığı merkezlerine aile hekimliği branşında doktorlar atanarak birinci basamak sağlık hizmetlerinde güçlenme sağlandı. Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Korgan gibi ilçelere de aile hekimliği doktorları atanmış durumda.

Bir teknik çizim ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.