ORDULU GENÇ KIZDAN GELEN ACI HABER YASA BOĞDU

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 18.10.2024 - 00:33, Güncelleme: 18.10.2024 - 00:33 1970 kez okundu.
 

ORDULU GENÇ KIZDAN GELEN ACI HABER YASA BOĞDU

Ordulu genç kızdan gelen acı haber sevenlerini yasa boğdu. 24 yaşındaki Yasemin Aydoğan, elim bir olay sonucunda hayatını kaybetti.
Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi Dereköy mevkiinden Yücel ve Emine Aydoğan'ın kızı Yasemin Aydoğan, ikamet ettiği Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen elim bir olay sonucu 24 yaşında hayatını kaybetti. Meydana gelen acı olay sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından genç kızın cansız bedeni otopsi için adli tıp kuruma kaldırıldı. Vefatıyla sevenlerini yasa boğan Yasemin Aydoğan’ın cenazesi, Gebze’de yapılacak otopsinin ardından getirileceği Aybastı ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Ordulu genç kızdan gelen acı haber sevenlerini yasa boğdu. 24 yaşındaki Yasemin Aydoğan, elim bir olay sonucunda hayatını kaybetti.

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi Dereköy mevkiinden Yücel ve Emine Aydoğan'ın kızı Yasemin Aydoğan, ikamet ettiği Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen elim bir olay sonucu 24 yaşında hayatını kaybetti.

Meydana gelen acı olay sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından genç kızın cansız bedeni otopsi için adli tıp kuruma kaldırıldı.

Vefatıyla sevenlerini yasa boğan Yasemin Aydoğan’ın cenazesi, Gebze’de yapılacak otopsinin ardından getirileceği Aybastı ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.