ORDULU SANATÇI GÜLŞEN ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI

Sanat (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 27.10.2024 - 12:52, Güncelleme: 27.10.2024 - 12:52 546 kez okundu.
 

ORDULU SANATÇI GÜLŞEN ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI

Ordulu ünlü sanatçı Gülşen, aldığı acı haberle yıkıldı. Gülşen’in babası, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.
Ordulu ünlü pop müziği sanatçısı Gülşen’in acı kaybı. Aslen Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Yemişli Mahallesi’nden olan Gülşen Bayraktar’ın babası Aslan Bayraktar, ziyaret için gittiği Gaziantep’te bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aslan Bayraktar’ın cenazesi Gaziantep’ten defnedilmek üzere Ordu’ya getirilirken, aldığı acı haberle yıkılan Gülşen, cenaze için Ordu’ya gelmek üzere yola çıktı. Ani vefatıyla sevenlerine büyük üzüntü yaşatan Aslan Bayraktar’ın cenazesi, yarın (28.09.2024 Pazartesi günü) Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Yemişli Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.
Ordulu ünlü sanatçı Gülşen, aldığı acı haberle yıkıldı. Gülşen’in babası, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Ordulu ünlü pop müziği sanatçısı Gülşen’in acı kaybı. Aslen Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Yemişli Mahallesi’nden olan Gülşen Bayraktar’ın babası Aslan Bayraktar, ziyaret için gittiği Gaziantep’te bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Aslan Bayraktar’ın cenazesi Gaziantep’ten defnedilmek üzere Ordu’ya getirilirken, aldığı acı haberle yıkılan Gülşen, cenaze için Ordu’ya gelmek üzere yola çıktı.

Ani vefatıyla sevenlerine büyük üzüntü yaşatan Aslan Bayraktar’ın cenazesi, yarın (28.09.2024 Pazartesi günü) Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Yemişli Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.