ORDU'NUN BEKLEDİĞİ PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 16.10.2024 - 10:40, Güncelleme: 16.10.2024 - 10:40 2615 kez okundu.
 

ORDU'NUN BEKLEDİĞİ PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, “Ordu Şehir Hastanesinin 1.5 milyar TL bedelli bağlantı yolları yapım işi 2024 yatırım programına alınması sağlandı.”
TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Altınordu ilçesinde hayata geçirilen ve devam eden projeleri bir bir paylaştı. Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ordu’muzun göz bebeği Altınordu’muza hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Altınordu’muzda hem devam eden hem de yeni hayata geçirilecek projeleri yakından takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Özer paylaşımında şunları söyledi; Ordu Şehir Hastanesi’nin ikmal inşaat ihalesinin yapılması sağlandı. Ordu Şehir Hastanesinin yaklaşık 1.5 milyar TL bedelli bağlantı yolları yapım işinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2024 yatırım programına alınması sağlandı. Yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu-Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesinin yapılması sağlandı. Ordu Millet Bahçesi olarak kullanılacak alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tahsisi sağlandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kamulaştırılması için gerekli ödeneğin sağlandığı gibi 2. Organize Sanayi Bölgesi için kullanılmak üzere 200 Milyon TL ödenek sağlandı. 1000 kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Park’ın ödenek ihtiyacı giderilerek Tekstil Park Projesi tamamlandı. Oto Galericiler Sitesi’nin tamamlanmasına katkı verildi. Altınordu Olgunlaşma Enstitüsü açıldı. 43 köy yaşam merkezi açıldı. 104 Derslikli 5 okul, 200 kişilik pansiyon, 450 kişi kapasiteli spor salonu kazandırıldı. Ordu eski valilik binasının müzeye dönüştürülmesi ile ilgili gerekli çalışmalar başlatıldı. Altınordu’ya Ordu Şehir Kütüphanesi kurulması için gerekli çalışmalar başlatıldı.
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, “Ordu Şehir Hastanesinin 1.5 milyar TL bedelli bağlantı yolları yapım işi 2024 yatırım programına alınması sağlandı.”

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Altın ordu ilçesinde hayata geçirilen ve devam eden projeleri bir bir paylaştı.

Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ordu’muzun göz bebeği Altınordu’muza hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Altınordu’muzda hem devam eden hem de yeni hayata geçirilecek projeleri yakından takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Özer paylaşımında şunları söyledi;

Ordu Şehir Hastanesi’nin ikmal inşaat ihalesinin yapılması sağlandı. Ordu Şehir Hastanesinin yaklaşık 1.5 milyar TL bedelli bağlantı yolları yapım işinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2024 yatırım programına alınması sağlandı.

Yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu-Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesinin yapılması sağlandı. Ordu Millet Bahçesi olarak kullanılacak alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tahsisi sağlandı.

2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kamulaştırılması için gerekli ödeneğin sağlandığı gibi 2. Organize Sanayi Bölgesi için kullanılmak üzere 200 Milyon TL ödenek sağlandı.

1000 kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Park’ın ödenek ihtiyacı giderilerek Tekstil Park Projesi tamamlandı.

Oto Galericiler Sitesi’nin tamamlanmasına katkı verildi. Altın ordu Olgunlaşma Enstitüsü açıldı. 43 köy yaşam merkezi açıldı.

104 Derslikli 5 okul, 200 kişilik pansiyon, 450 kişi kapasiteli spor salonu kazandırıldı. Ordu eski valilik binasının müzeye dönüştürülmesi ile ilgili gerekli çalışmalar başlatıldı. Altınordu’ya Ordu Şehir Kütüphanesi kurulması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.