ORDU’NUN CAMİLERİ PIRIL PIRIL

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 15.10.2024 - 20:44, Güncelleme: 15.10.2024 - 20:44 1893 kez okundu.
 

ORDU’NUN CAMİLERİ PIRIL PIRIL

Ordu’da il genelinde bulunan camilerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürüyor. Periyodik olarak yapılan kapsamlı temizlik ile camiler pırıl pırıl oluyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla il genelindeki camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerine çalışmalarına başlayan ekipler, belirli program dahilinde özverili bir çalışma yürütüyor. Halılar, camlar, ayakkabılıklar, minber, mihrap, müezzin mahfili gibi cami içi alanlarda silip süpürme işlemleri yapan ekipler avlularda ise yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu uygulama vatandaşlarında beğenisini kazanıyor.
Ordu’da il genelinde bulunan camilerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürüyor. Periyodik olarak yapılan kapsamlı temizlik ile camiler pırıl pırıl oluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla il genelindeki camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerine çalışmalarına başlayan ekipler, belirli program dahilinde özverili bir çalışma yürütüyor.

Halılar, camlar, ayakkabılıklar, minber, mihrap, müezzin mahfili gibi cami içi alanlarda silip süpürme işlemleri yapan ekipler avlularda ise yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu uygulama vatandaşlarında beğenisini kazanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.