ORDU'NUN KONUŞTUĞU OLAYLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.10.2024 - 16:29, Güncelleme: 04.10.2024 - 16:29 2888 kez okundu.
 

ORDU'NUN KONUŞTUĞU OLAYLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Dün temizlik görevlisi Mehtap G.’yi bıçakla yaralayan güvenlik görevlisi Orhan G., Ordu Adliyesi’ne sevk edilirken, ilk sözü “Pişmanım” oldu.
Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda güvenlik görevlisi olarak çalışan 46 yaşındaki Orhan G., izin gününde hastaneye gelerek temizlik işçisi 40 yaşındaki 2 çocuk annesi Mehtap G. ile sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine güvenlik görevlisi Orhan G., bıçakla, temizlik görevlisi Mehtap G.’yi yaraladı. Olayı ayırmak isteyen ve Mehtap G.’nin yakını olduğu öğrenilen bir kişi de hafif şekilde yaralandı. Güvenlik görevlisi tarafından 15 yerinden bıçak darbesi alarak yaralanan temizlik işçisi M.G, çalıştığı Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Tedavisi hastanede devam eden genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Olayın nedeni açıklanmazken şüpheli O. G. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, söylediği ilk sözünün pişman olduğunu söylemesi oldu. Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetiminin de olayla ilgili idari soruşturma başlattığı öğrenildi.
Dün temizlik görevlisi Mehtap G.’yi bıçakla yaralayan güvenlik görevlisi Orhan G., Ordu Adliyesi’ne sevk edilirken, ilk sözü “Pişmanım” oldu.

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda güvenlik görevlisi olarak çalışan 46 yaşındaki Orhan G., izin gününde hastaneye gelerek temizlik işçisi 40 yaşındaki 2 çocuk annesi Mehtap G. ile sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine güvenlik görevlisi Orhan G., bıçakla, temizlik görevlisi Mehtap G.’yi yaraladı. Olayı ayırmak isteyen ve Mehtap G.’nin yakını olduğu öğrenilen bir kişi de hafif şekilde yaralandı.

Güvenlik görevlisi tarafından 15 yerinden bıçak darbesi alarak yaralanan temizlik işçisi M.G, çalıştığı Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Tedavisi hastanede devam eden genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın nedeni açıklanmazken şüpheli O. G. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, söylediği ilk sözünün pişman olduğunu söylemesi oldu. Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetiminin de olayla ilgili idari soruşturma başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.