ORDU'NUN ÜÇ İLÇESİNE OKUL MÜJDESİ VERDİ

Eğitim (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 22.10.2024 - 23:42, Güncelleme: 22.10.2024 - 23:42 494 kez okundu.
 

ORDU'NUN ÜÇ İLÇESİNE OKUL MÜJDESİ VERDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire başkanlığı tarafından Fatsa, Ünye ve Kabataş'a 3 okul için ihale onayı verildi.
27. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ordu'nun 3 ilçesine söz verilen okulların ihale onayının verildiğini duyurdu. Yediyıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire başkanlığı imzasıyla gönderilen yazıda 24 derslik Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 32 derslik 200 öğrenci pansiyonlu Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 8 derslik Kabataş Anadolu Lisesi yapım işleri için ihale işlemlerinin başlatılmasının uygun görüldüğüne dair yazının Ordu Valiliğine gönderildiğini duyurdu. Yediyıldız yaptığı açıklamada, "Yerel seçimler öncesi ne söz verdiysek hâlâ takipçisi olmaya devam ediyoruz. Kabataş Anadolu Lisesi mutlaka yapılacak Kabataş’ımızın ihtiyacı var demiştik ve söz verdiğimiz gibi yapıyoruz. Bugün itibarıyla ihale onayının çıkmasıyla beraber ihale sürecimiz başlamıştır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e ve Milli Eğitim Komisyon Başkanımız Ordu Milletvekilimiz Mahmut Özer’e çok teşekkür ediyorum."
Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire başkanlığı tarafından Fatsa, Ünye ve Kabataş'a 3 okul için ihale onayı verildi.

27. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ordu'nun 3 ilçesine söz verilen okulların ihale onayının verildiğini duyurdu.

Yediyıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire başkanlığı imzasıyla gönderilen yazıda 24 derslik Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 32 derslik 200 öğrenci pansiyonlu Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 8 derslik Kabataş Anadolu Lisesi yapım işleri için ihale işlemlerinin başlatılmasının uygun görüldüğüne dair yazının Ordu Valiliğine gönderildiğini duyurdu.

Yediyıldız yaptığı açıklamada, "Yerel seçimler öncesi ne söz verdiysek hâlâ takipçisi olmaya devam ediyoruz. Kabataş Anadolu Lisesi mutlaka yapılacak Kabataş’ımızın ihtiyacı var demiştik ve söz verdiğimiz gibi yapıyoruz. Bugün itibarıyla ihale onayının çıkmasıyla beraber ihale sürecimiz başlamıştır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e ve Milli Eğitim Komisyon Başkanımız Ordu Milletvekilimiz Mahmut Özer’e çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.