ŞANLITÜRK: 3 MİLYON TL YETMEZ, ARTIRILSIN!

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 14.10.2024 - 11:13, Güncelleme: 14.10.2024 - 11:13 327 kez okundu.
 

ŞANLITÜRK: 3 MİLYON TL YETMEZ, ARTIRILSIN!

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kahverengi Kokarca ile mücadelede 3 Milyon TL’nin yeterli olmadığını ve bir an önce artırılması gerektiğine dikkat çekti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı nezdinde haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’nun sıcak gündeminde bulunan başta fındık olmak üzere tarım zararlısı Kahverengi Kokarca ile mücadelede desteğin artırılması için Tarım Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Milletvekili Şanlıtürk, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede; “MHP Ordu İl Başkanlığı İl Başkanımız Sn. Mehmet Özçelik'in başkanlığında; Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” “3 MİLYON YETERLİ DEĞİL, DESTEK ARTIRILSIN!” Kokarca ile mücadele için verilen 3 milyon TL desteğin yetersiz olduğunu söyleyen Şanlıtürk, “Tarım Bakanlığı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Mücadelede 3 milyon TL’nin yeterli olmadığını ifade ettik. Dolayısıyla ilaç desteğinin artırılarak devam etmesi gerektiğini söyledim. İnşallah sonuç alacağız” dedi.
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kahverengi Kokarca ile mücadelede 3 Milyon TL’nin yeterli olmadığını ve bir an önce artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı nezdinde haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’nun sıcak gündeminde bulunan başta fındık olmak üzere tarım zararlısı Kahverengi Kokarca ile mücadelede desteğin artırılması için Tarım Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Milletvekili Şanlıtürk, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede; “MHP Ordu İl Başkanlığı İl Başkanımız Sn. Mehmet Özçelik'in başkanlığında; Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”

“3 MİLYON YETERLİ DEĞİL, DESTEK ARTIRILSIN!”

Kokarca ile mücadele için verilen 3 milyon TL desteğin yetersiz olduğunu söyleyen Şanlıtürk, “Tarım Bakanlığı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Mücadelede 3 milyon TL’nin yeterli olmadığını ifade ettik. Dolayısıyla ilaç desteğinin artırılarak devam etmesi gerektiğini söyledim. İnşallah sonuç alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.