ŞEHİTLERİMİZİ KATLEDEN TERÖRİSTLER PKK'LI ÇIKTI

Karadeniz Gündem (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 24.10.2024 - 14:23, Güncelleme: 24.10.2024 - 14:48 878 kez okundu.
 

ŞEHİTLERİMİZİ KATLEDEN TERÖRİSTLER PKK'LI ÇIKTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı paylaşımda, teröristin PKK terör örgütü üyesi "Rojger" kod adlı Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek olduğunu belirtti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) tesislerine yönelik dün gerçekleştirilen terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliğini açıkladı. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teröristin PKK terör örgütü üyesi "Rojger" kod adlı Ali Örek olduğunu belirtti. Yerlikaya, ayrıca diğer kadın teröristin kimlik belirleme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Açıklamada, “Dün TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliği belli oldu. Hainin PKK terör örgütü üyesi ’Rojger’ kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi. Diğer kadın teröristin kimliği de belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Öte yandan Kadın terörist Mine Sevjin Alçiçek, 2015 yılında Hakkari HDP Merkez İlçe Eş Başkanı olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Olayda 5 kişinin şehit olduğu, 22 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Saldırının ayrıntılarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı paylaşımda, teröristin PKK terör örgütü üyesi "Rojger" kod adlı Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) tesislerine yönelik dün gerçekleştirilen terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliğini açıkladı. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teröristin PKK terör örgütü üyesi "Rojger" kod adlı Ali Örek olduğunu belirtti.

Yerlikaya, ayrıca diğer kadın teröristin kimlik belirleme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Açıklamada, “Dün TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliği belli oldu. Hainin PKK terör örgütü üyesi ’Rojger’ kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi.

Diğer kadın teröristin kimliği de belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Öte yandan Kadın terörist Mine Sevjin Alçiçek, 2015 yılında Hakkari HDP Merkez İlçe Eş Başkanı olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Olayda 5 kişinin şehit olduğu, 22 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Saldırının ayrıntılarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.