ŞENGÜL VE HAKAN BİRBİRLERİNE GÖNÜLDEN BAĞLANDI

Engelsiz Dünya (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.09.2024 - 00:39, Güncelleme: 26.09.2024 - 00:39 3810 kez okundu.
 

ŞENGÜL VE HAKAN BİRBİRLERİNE GÖNÜLDEN BAĞLANDI

Onların aşkları her şeyin üzerinde... Fatsa’da birbirlerine gönüllerini kaptıran işitme engelli Şengül Kurnaz ile Hakan Akkaya hayatlarını birleştirdi.
Onlar kalplerinden gelen sesleri duydu. Ordu’nun Fatsa ilçesinde Belediyeye ait Engelsiz Kafesinde görev yapan işitme engelli Şengül Kurnaz ile Hakan Akkaya, birbirleri ile gönül bağı kurarak hayatlarını birleştirmeye karar verdiler. Aşklarını bu akşam Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen düğün töreniyle evlilikle perçinleyen Şengil ve Hakan’ı bu mutlu günlerinde aileleri ve yakınlarının yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’da yalnız bırakmadı. Başkan Kibar, “Bu anlamlı düğün merasiminde bir araya gelerek, onların mutluluklarına ortak olmanın onurunu yaşadık. Şengül ve Hakan’ın birbirlerine olan beraberliği, sevginin engel tanımadığını bir kez daha gösterdi. Sevgi ve saygı dolu bir geleceğe adım atan genç çiftimize iki cihan saadeti dilerim.” dedi.
Onların aşkları her şeyin üzerinde... Fatsa’da birbirlerine gönüllerini kaptıran işitme engelli Şengül Kurnaz ile Hakan Akkaya hayatlarını birleştirdi.

Onlar kalplerinden gelen sesleri duydu. Ordu’nun Fatsa ilçesinde Belediyeye ait Engelsiz Kafesinde görev yapan işitme engelli Şengül Kurnaz ile Hakan Akkaya, birbirleri ile gönül bağı kurarak hayatlarını birleştirmeye karar verdiler.

Aşklarını bu akşam Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen düğün töreniyle evlilikle perçinleyen Şengil ve Hakan’ı bu mutlu günlerinde aileleri ve yakınlarının yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’da yalnız bırakmadı.

Başkan Kibar, “Bu anlamlı düğün merasiminde bir araya gelerek, onların mutluluklarına ortak olmanın onurunu yaşadık. Şengül ve Hakan’ın birbirlerine olan beraberliği, sevginin engel tanımadığını bir kez daha gösterdi. Sevgi ve saygı dolu bir geleceğe adım atan genç çiftimize iki cihan saadeti dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.