TMO'YA FINDIK SATMAK İÇİN NASIL RANDEVU ALINACAK?

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 12.08.2024 - 00:56, Güncelleme: 12.08.2024 - 01:02 3838+ kez okundu.
 

TMO'YA FINDIK SATMAK İÇİN NASIL RANDEVU ALINACAK?

12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren fındık üreticilerine randevu vermeye başlayacak olan TMO’dan nasıl randevu alınacak?
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ürün satış sürecini adım adım anlattı. TMO, üreticilerin kuruma ürün satışı yapabilmeleri için izlemeleri gereken adımları detaylı bir şekilde açıkladı. Paylaşılan bilgilere göre, çiftçilerin öncelikle ürünlerini TMO alım noktalarına getirmeleri ve ürünlerin kalite analizi için gerekli işlemleri tamamlamaları gerekiyor. TMO'ya ürün satmak isteyen üreticilerin, ürünlerini alım noktalarına getirerek kalite analizi yaptırmaları ve ardından TMO'nun belirlediği kriterlere uygun olan ürünleri teslim etmeleri gerekiyor. Nasıl randevu alınacağı ve alımların hangi kriterleriyle detaylı video paylaşan TMO’dan yapılan açıklamada "12 Ağustos 2024 tarihinde randevuların açılacağı, 19 Ağustos’ta ise alımların başlayacağı TMO, 2024 fındık ) Alım Döneminde üreticilerimizi bilgilendirmeye yönelik hazırlanan “Randevu Alımı ile İlgili Sorular ve Cevaplar Videosu”
12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren fındık üreticilerine randevu vermeye başlayacak olan TMO’dan nasıl randevu alınacak?

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ürün satış sürecini adım adım anlattı. TMO, üreticilerin kuruma ürün satışı yapabilmeleri için izlemeleri gereken adımları detaylı bir şekilde açıkladı.

Paylaşılan bilgilere göre, çiftçilerin öncelikle ürünlerini TMO alım noktalarına getirmeleri ve ürünlerin kalite analizi için gerekli işlemleri tamamlamaları gerekiyor.

TMO'ya ürün satmak isteyen üreticilerin, ürünlerini alım noktalarına getirerek kalite analizi yaptırmaları ve ardından TMO'nun belirlediği kriterlere uygun olan ürünleri teslim etmeleri gerekiyor.

Nasıl randevu alınacağı ve alımların hangi kriterleriyle detaylı video paylaşan TMO’dan yapılan açıklamada "12 Ağustos 2024 tarihinde randevuların açılacağı, 19 Ağustos’ta ise alımların başlayacağı TMO, 2024 fındık ) Alım Döneminde üreticilerimizi bilgilendirmeye yönelik hazırlanan “ Randevu Alımı ile İlgili Sorular ve Cevaplar Videosu”

Bir yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.