ÜNYELİ GENÇ İŞ İNSANI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU!
ÜNYELİ GENÇ İŞ İNSANI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU!
Ordu’nun Ünye ilçesinden 30 yaşındaki genç iş insanı 9 aydır mücadele ettiği hastalık nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybetti.
Bir süredir Ankara'da tedavi gören Ordu’nun Ünye ilçesinden 30 yaşındaki genç iş adamı galerici Hüseyin Veyisoğl, hayatını kaybetti. İlay Veyisoğlu’nun eşi, merhum Yakup Veyisoğlu'nun oğlu ve Ünye İlay Çiçek Organizasyon Sahibi İlhan Koca’nın damadı olan Hüseyin Veyisoğlu'nun vefatı, sevenlerini yasa boğdu.
Yaklaşık 9 ay boyunca Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi ve ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Hüseyin Veyisoğlu’nun genç yaşta vefatı sevenlerini, eş, dost ve akrabalarını yasa boğdu.
Genç yaşta hayata veda eden Veyisoğlu'nun cenazesi, yarın 18 Mart Salı Günü öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.