YAKALANMASALARDI 280 BİN KİŞİYİ ZEHİRLEYECEKLERDİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 21.10.2024 - 14:44, Güncelleme: 21.10.2024 - 14:44 641 kez okundu.
 

YAKALANMASALARDI 280 BİN KİŞİYİ ZEHİRLEYECEKLERDİ

Ordu’da yabancı plakalı bir tırda tam 280 bin kişiyi zehirleyecek kadar uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 2 kişi de tutuklandı.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda; 18 Ekim Cuma günü batı illerine sevkiyat halinde olan tır ve içerisinde bulunan yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs yakalandı. Tırda yapılan aramalarda; 68 kilo 500 gram Skunk maddesi, ele geçirildi. Şahıslar emniyetteki işlemlerin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklandı. Öte yandan 68 kilo 500 gram Skunk maddesi uyuşturucunun piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi ile yaklaşık 285 bin kişinin zehirlenmesinin önüne geçildi.
Ordu’da yabancı plakalı bir tırda tam 280 bin kişiyi zehirleyecek kadar uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 2 kişi de tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda; 18 Ekim Cuma günü batı illerine sevkiyat halinde olan tır ve içerisinde bulunan yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Tırda yapılan aramalarda; 68 kilo 500 gram Skunk maddesi, ele geçirildi. Şahıslar emniyetteki işlemlerin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

Öte yandan 68 kilo 500 gram Skunk maddesi uyuşturucunun piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi ile yaklaşık 285 bin kişinin zehirlenmesinin önüne geçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.