YAZICI VE GÜNGÖR AİLELERİ DÜNÜR OLUYOR

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 24.10.2024 - 11:28, Güncelleme: 24.10.2024 - 11:28 418 kez okundu.
 

YAZICI VE GÜNGÖR AİLELERİ DÜNÜR OLUYOR

Ordu'nun tanınmış simaları, İsa Yazıcı'nın kızı Oylum Yazıcı ile Osman Güngör'ün oğlu Şafak Güngör, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı.
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde tanınmış iş ve siyaset insanları İsa Yazıcı ve Osman Güngör, ailelerinin mutluluğunu paylaştı. İsa Yazıcı'nın kızı Oylum Yazıcı ile Osman Güngör'ün oğlu Şafak Güngör, evlilik yolunda ilk adımlarını attı ve aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Nişan törenine aile üyeleri ve yakın arkadaşlar katıldı. Düğünlerinin önümüzdeki dönem içinde gerçekleşeceği bildirilen çift, bu özel günde sevdikleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Aileler, bu birlikteliğin uzun ve mutlu bir hayatın başlangıcı olmasını dileyerek, genç çifte tebriklerini ilettiler.
Ordu'nun tanınmış simaları, İsa Yazıcı'nın kızı Oylum Yazıcı ile Osman Güngör'ün oğlu Şafak Güngör, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde tanınmış iş ve siyaset insanları İsa Yazıcı ve Osman Güngör, ailelerinin mutluluğunu paylaştı. İsa Yazıcı'nın kızı Oylum Yazıcı ile Osman Güngör'ün oğlu Şafak Güngör, evlilik yolunda ilk adımlarını attı ve aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Nişan törenine aile üyeleri ve yakın arkadaşlar katıldı. Düğünlerinin önümüzdeki dönem içinde gerçekleşeceği bildirilen çift, bu özel günde sevdikleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Aileler, bu birlikteliğin uzun ve mutlu bir hayatın başlangıcı olmasını dileyerek, genç çifte tebriklerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.