YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN OTOMİLİN ÇARPTIĞI KADIN CAN VERDİ

Yaşam 05.08.2024 - 16:58, Güncelleme: 05.08.2024 - 16:58 6427+ kez okundu.
 

YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN OTOMİLİN ÇARPTIĞI KADIN CAN VERDİ

Fatsa’da, meydana gelen trafik kazasında, Elif Kocatürk, yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Fatsa muhasebecilerinden Recep ve Mustafa Kocatürk kardeşlerin kız kardeşi Elif Kocatürk Ordu Samsun karayolunda trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Fatsa’da, Yenipazar Mahallesi Mazhar Yerebasmaz Caddesi'nde bugün saat 12.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Kocatürk’e otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Elif Kocatürk'e orada bulunan bir doktor kalp masajı yaptı. Elif Kocatürk daha sonra 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatsa muhasebecilerinden Recep ve Mustafa Kocatürk kardeşlerin kız kardeşi, Hulusi Yerebasmaz ve Selahattin Tanrıkulu'nun baldızı Elif Kocatürk yarın öğle namazına müteakip Bolaman Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Fatsa’da, meydana gelen trafik kazasında, Elif Kocatürk, yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Fatsa muhasebecilerinden Recep ve Mustafa Kocatürk kardeşlerin kız kardeşi Elif Kocatürk Ordu Samsun karayolunda trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Fatsa’da, Yenipazar Mahallesi Mazhar Yerebasmaz Caddesi'nde bugün saat 12.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Kocatürk’e otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Elif Kocatürk'e orada bulunan bir doktor kalp masajı yaptı. Elif Kocatürk daha sonra 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fatsa muhasebecilerinden Recep ve Mustafa Kocatürk kardeşlerin kız kardeşi, Hulusi Yerebasmaz ve Selahattin Tanrıkulu'nun baldızı Elif Kocatürk yarın öğle namazına müteakip Bolaman Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.