ORDU'DA KARISINI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ SONRA KAÇTI

Yaşam 07.03.2023 - 13:16, Güncelleme: 07.03.2023 - 13:42 2651+ kez okundu.
 

ORDU'DA KARISINI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ SONRA KAÇTI

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi Ordu’da jandarma boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldüren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olan Muammer G. (47) 4 çocuk annesi eşi 32 yaşındaki Yeliz G.’yi bıçakladı.   Ağır yaralanan ve vücudunda 10 bıçak darbesi olduğu tespit edilen genç kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambülansla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.   Zanlı M.G. olaydan sonra kaçtı. Zanlıyı yakalamak için Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler çalışmalarına başlarken, olayla ilgili Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi Ordu’da jandarma boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldüren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Ordu’nun Altın ordu ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olan Muammer G. (47) 4 çocuk annesi eşi 32 yaşındaki Yeliz G.’yi bıçakladı.

 

Ağır yaralanan ve vücudunda 10 bıçak darbesi olduğu tespit edilen genç kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambülansla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Zanlı M.G. olaydan sonra kaçtı. Zanlıyı yakalamak için Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler çalışmalarına başlarken, olayla ilgili Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.