ORDU'DA 25 VE 24 YIL HAPİS CEZASI OLAN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 01.10.2024 - 17:32, Güncelleme: 01.10.2024 - 17:32 2693 kez okundu.
 

ORDU'DA 25 VE 24 YIL HAPİS CEZASI OLAN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Ordu Emniyeti tarafından yapılan operasyonlarda birinin 25 yıl, diğerinin ise 24 hapis cezası bulunan iki şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda biri 25 yıl 2 ay hapis cezası olan ve 11 yıldır aranan, diğerinin ise 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile 8 yıldır aranan iki kişi Sakarya ve İstanbul’da yakalandı. Yapılan operasyonlarla ilgili Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle; Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Hakkında Ordu İlamat ve İnfaz Bürosunca; Toplu silah ticareti veya kaçakçılığı, Kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanuna aykırılık, Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, suçlarından toplamda 25 yıl 2 ay hapis cezası ve 37.100 TL adli para cezası ile 11 yıldır aranan E.G.(52) isimli şahıs Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sakarya ilinde olduğu tespit edilerek Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle koordine kurularak 29.09.2024 tarihinde yakalanmış olup yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmiştir. Hakkında farklı adli makamlarca; Başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, Sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, Dolandırıcılık, suçlarından 68 adet aranma kaydı bulunan ve toplamda 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile 8 yıldır aranan N.A.(46) isimli şahıs Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İstanbul ilinde olduğu tespit edilerek İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle koordine kurularak, 30.09.2024 tarihinde yakalanmış olup yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmiştir.
Ordu Emniyeti tarafından yapılan operasyonlarda birinin 25 yıl, diğerinin ise 24 hapis cezası bulunan iki şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda biri 25 yıl 2 ay hapis cezası olan ve 11 yıldır aranan, diğerinin ise 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile 8 yıldır aranan iki kişi Sakarya ve İstanbul’da yakalandı. Yapılan operasyonlarla ilgili Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle;

Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Hakkında Ordu İlamat ve İnfaz Bürosunca; Toplu silah ticareti veya kaçakçılığı, Kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanuna aykırılık, Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama,

suçlarından toplamda 25 yıl 2 ay hapis cezası ve 37.100 TL adli para cezası ile 11 yıldır aranan E.G.(52) isimli şahıs Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sakarya ilinde olduğu tespit edilerek Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle koordine kurularak 29.09.2024 tarihinde yakalanmış olup yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmiştir.

Hakkında farklı adli makamlarca; Başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, Sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, Dolandırıcılık,

suçlarından 68 adet aranma kaydı bulunan ve toplamda 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile 8 yıldır aranan N.A.(46) isimli şahıs Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İstanbul ilinde olduğu tespit edilerek İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle koordine kurularak, 30.09.2024 tarihinde yakalanmış olup yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.