ORDU'DA BİR MAHALLE 1,5 AYDIR KARANLIKTA!

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 02.10.2024 - 09:57, Güncelleme: 02.10.2024 - 10:02 2638 kez okundu.
 

ORDU'DA BİR MAHALLE 1,5 AYDIR KARANLIKTA!

Gölköy'ün Kuşluvan Mahallesi’nde 1,5 aydır sokak lambalarının yanmaması ve elektrik şirketinin arızayı gidermemesine mahalleliler tepki gösterdi.
Ordu’nun Gölköy ilçesine bağlı Kuşluvan Mahallesi’nde yaşayanlar, mahallelerinde bulunan Sakarya Sokak, Akasya Sokak ile Cengiz Topel Sokaklarında sokak lambalarının bir buçuk aydır yanmamasından şikayetçi. Elektrik şirketine defalarca arıza kaydı açtırmalarına rağmen, arızayı gidermediklerini söyleyen mahalleliler, “Faturaları biraz geciktirsek, hemen uyarı mesajı atıp, elektriklerimizi kesiyorlar. Ama arızaları gidermiyorlar. 1,5 aydır biz gideceğimiz bir yere karanlıkta gidiyoruz. Bunun yaşlısı var, çocuğu var. Biz arızanın bir an önce giderilmesini istiyoruz” diyorlar. 
Gölköy'ün Kuşluvan Mahallesi’nde 1,5 aydır sokak lambalarının yanmaması ve elektrik şirketinin arızayı gidermemesine mahalleliler tepki gösterdi.

Ordu’nun Gölköy ilçesine bağlı Kuşluvan Mahallesi’nde yaşayanlar, mahallelerinde bulunan Sakarya Sokak, Akasya Sokak ile Cengiz Topel Sokaklarında sokak lambalarının bir buçuk aydır yanmamasından şikayetçi.

Elektrik şirketine defalarca arıza kaydı açtırmalarına rağmen, arızayı gidermediklerini söyleyen mahalleliler, “Faturaları biraz geciktirsek, hemen uyarı mesajı atıp, elektriklerimizi kesiyorlar. Ama arızaları gidermiyorlar. 1,5 aydır biz gideceğimiz bir yere karanlıkta gidiyoruz. Bunun yaşlısı var, çocuğu var. Biz arızanın bir an önce giderilmesini istiyoruz” diyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.