ORDU'DA O MAHALLEDE BİR KİŞİ SİLAHLA VURULDU

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 02.10.2024 - 10:25, Güncelleme: 02.10.2024 - 10:25 3652 kez okundu.
 

ORDU'DA O MAHALLEDE BİR KİŞİ SİLAHLA VURULDU

Ordu’da sürekli çıkan olaylarla gündeme gelen Şarkiye Mahallesi’nde dün gece meydana gelen bir olayda daha bir kişi silahla yaralandı.
Buraya neden bir çözüm bulunmuyor? Neredeyse her gün çıkan olaylar ve kavgalar nedeniyle gündemden düşmeyen Ordu'nun Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi'nde dün gece yarısı yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı. Alkollü mekanların bulunduğu mahallede edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak 1 kişi yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından yaralı şahsın ambülansla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 
Ordu’da sürekli çıkan olaylarla gündeme gelen Şarkiye Mahallesi’nde dün gece meydana gelen bir olayda daha bir kişi silahla yaralandı.

Buraya neden bir çözüm bulunmuyor? Neredeyse her gün çıkan olaylar ve kavgalar nedeniyle gündemden düşmeyen Ordu'nun Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi'nde dün gece yarısı yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı.

Alkollü mekanların bulunduğu mahallede edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak 1 kişi yaralandı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından yaralı şahsın ambülansla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.