ORDU'DA YAKALANAN 3 HIRSIZ TUTUKLANDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.10.2024 - 13:32, Güncelleme: 03.10.2024 - 13:32 3460 kez okundu.
 

ORDU'DA YAKALANAN 3 HIRSIZ TUTUKLANDI

Ordu’da Kabadüz ve Korgan ilçelerinde aralarında fındık ve ziynet eşyası da çalan üç hırsız çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 17-26 Eylül 2024 tarihlerinde Kabadüz ilçesi Harami Mahallesinde (1) adet av tüfeği, (120) Kg. fındık ve maddi değeri yüksek gıda malzemeleri ile Korgan İlçesi Büyükakçekese Mahallesinde (200.000) TL değerindeki ziynet eşyası çalınması sonucu faili meçhul (2) “Evden Hırsızlık” olayı meydana geldi Olayın aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelilerin S.Ö. (25/E), M.A. (28/E), B.Ö. (23/E) ve A.S. (25/E) isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan arama sonucunda (2) adet cep telefonu, (10) Gr. kubar esrar, (4) adet 7,65 mm. tabanca fişeği ve (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Ayrıca hırsızlığa konu malzemeler ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Meydana gelen olaylarla ilgili S.Ö. (25/E), B.Ö. (23/E) ve A.S. (25/E) isimli şüpheliler adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Ordu’da Kabadüz ve Korgan ilçelerinde aralarında fındık ve ziynet eşyası da çalan üç hırsız çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 17-26 Eylül 2024 tarihlerinde Kabadüz ilçesi Harami Mahallesinde (1) adet av tüfeği, (120) Kg. fındık ve maddi değeri yüksek gıda malzemeleri ile Korgan İlçesi Büyükakçekese Mahallesinde (200.000) TL değerindeki ziynet eşyası çalınması sonucu faili meçhul (2) “Evden Hırsızlık” olayı meydana geldi

Olayın aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelilerin S.Ö. (25/E), M.A. (28/E), B.Ö. (23/E) ve A.S. (25/E) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan arama sonucunda (2) adet cep telefonu, (10) Gr. kubar esrar, (4) adet 7,65 mm. tabanca fişeği ve (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Ayrıca hırsızlığa konu malzemeler ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Meydana gelen olaylarla ilgili S.Ö. (25/E), B.Ö. (23/E) ve A.S. (25/E) isimli şüpheliler adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.