YEMİŞLER İÇMİŞLER PİSLİKLERİNİ BIRAKIP GİTMİŞLER

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 12.10.2024 - 01:15, Güncelleme: 12.10.2024 - 01:15 3167 kez okundu.
 

YEMİŞLER İÇMİŞLER PİSLİKLERİNİ BIRAKIP GİTMİŞLER

Ordu’nun Gölköy ilçesinde bulunan Uluvahta Yaylası’na pikniğe gelenlerin bıraktığı çöpler belediye ekipleri tarafından temizleniyor.
Geliyorlar ama pisletip gidiyorlar. Ordu'nun en güzel yaylalarından biri olan Gölköy Uluvahta Yaylası, son dönemde Orduluların öncelikli ziyaret ettiği turizm destinasyon alanları arasına girmeye başladı.   Özellikle hafta sonları, aileleriyle birlikte güzel zaman geçirmek için tercih edilen Uluvahta Yaylası’na gelen bazı vatandaşlar ise mangal ve piknik yaptıktan sonra çöpleri yanında götürmek yerine doğaya bırakıyorlar. Bu durum ise yaylanın temizliğini tehdit ediyor. Gölköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaylada temizlik çalışmalarına başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “Uluvahta Yaylamızda muhtelif alanlarda piknik ve mangal yapan vatandaşlarımızın doğaya bıraktığı çöpler Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Lütfen, çöpünüzü değil, sevginizi bırakın!”
Ordu’nun Gölköy ilçesinde bulunan Uluvahta Yaylası’na pikniğe gelenlerin bıraktığı çöpler belediye ekipleri tarafından temizleniyor.

Geliyorlar ama pisletip gidiyorlar. Ordu'nun en güzel yaylalarından biri olan Gölköy Uluvahta Yaylası, son dönemde Orduluların öncelikli ziyaret ettiği turizm destinasyon alanları arasına girmeye başladı.  

Özellikle hafta sonları, aileleriyle birlikte güzel zaman geçirmek için tercih edilen Uluvahta Yaylası’na gelen bazı vatandaşlar ise mangal ve piknik yaptıktan sonra çöpleri yanında götürmek yerine doğaya bırakıyorlar. Bu durum ise yaylanın temizliğini tehdit ediyor.

Gölköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaylada temizlik çalışmalarına başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “Uluvahta Yaylamızda muhtelif alanlarda piknik ve mangal yapan vatandaşlarımızın doğaya bıraktığı çöpler Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Lütfen, çöpünüzü değil, sevginizi bırakın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.