CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KÖFTECİ YUSUF AÇIKLAMASI

Karadeniz Gündem (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 12.10.2024 - 15:35, Güncelleme: 12.10.2024 - 15:38 2372 kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KÖFTECİ YUSUF AÇIKLAMASI

Köfteci Yusuf'ta domuz eti tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin kendini savunma hakkına sahip olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köfteci Yusuf’ta ortaya çıkan domuz eti tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bakanlığımızın yapmış olduğu idari işlemler de yargısal denetim altındadır. Herkesin de kendini savunma hakkı bulunuyor. Netice itibarıyla mahkeme nihai kararı veriyor” ifadelerini kullandı. Sırbistan ve Arnavutluk dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli kritik konularda açıklamalarda bulundu. Görüşmeler sırasında Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle ilgili bir soru yöneltildi. Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle: “Sözünü ettiğiniz köftecideki denetimde Ankara’da iki şubede uygunsuz gıda tespiti yapılıyor. Savcılığa suç duyurusunda bulunuluyor. İtiraz süreçleri oluyor. Mahkeme Tarım Bakanlığımızın kararını önce iptal ediyor, Bakanlık tarafından bu karara itiraz edildiğinde bu kez itirazlar kabul ediliyor. Yargı süreci tamamlandığında ve kesinleştiğinde de bu denetim raporu yayımlanıyor. Bakanlığımızın yapmış olduğu idari işlemler de yargısal denetim altındadır. Herkesin de kendini savunma hakkı bulunuyor. Netice itibarıyla mahkeme nihai kararı veriyor, Bakanlık da denetimin sonucunu yayımlıyor. Bu denetimlerimiz devam edecek, devam ediyor. Sonuç itibarıyla gıda konusu hakikaten ciddiye alınması gereken bir husus.”
Köfteci Yusuf'ta domuz eti tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin kendini savunma hakkına sahip olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köfteci Yusuf’ta ortaya çıkan domuz eti tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bakanlığımızın yapmış olduğu idari işlemler de yargısal denetim altındadır. Herkesin de kendini savunma hakkı bulunuyor. Netice itibarıyla mahkeme nihai kararı veriyor” ifadelerini kullandı.

Sırbistan ve Arnavutluk dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli kritik konularda açıklamalarda bulundu. Görüşmeler sırasında Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle ilgili bir soru yöneltildi. Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“Sözünü ettiğiniz köftecideki denetimde Ankara’da iki şubede uygunsuz gıda tespiti yapılıyor. Savcılığa suç duyurusunda bulunuluyor. İtiraz süreçleri oluyor. Mahkeme Tarım Bakanlığımızın kararını önce iptal ediyor, Bakanlık tarafından bu karara itiraz edildiğinde bu kez itirazlar kabul ediliyor. Yargı süreci tamamlandığında ve kesinleştiğinde de bu denetim raporu yayımlanıyor. Bakanlığımızın yapmış olduğu idari işlemler de yargısal denetim altındadır. Herkesin de kendini savunma hakkı bulunuyor. Netice itibarıyla mahkeme nihai kararı veriyor, Bakanlık da denetimin sonucunu yayımlıyor. Bu denetimlerimiz devam edecek, devam ediyor. Sonuç itibarıyla gıda konusu hakikaten ciddiye alınması gereken bir husus.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.