BAKAN GÖKTAŞ: GENÇ KIZ KORUMA ALTINA ALINDI

Eğitim (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.10.2024 - 11:12, Güncelleme: 20.10.2024 - 11:12 2934 kez okundu.
 

BAKAN GÖKTAŞ: GENÇ KIZ KORUMA ALTINA ALINDI

Ordu Üniversitesi öğrencisi genç kızın yardım çağrısı sonrası Aile ve Sosyal Yardım Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Koruma tedbirlerinin alınması sağlanmıştır.”
Ordu Üniversitesi İkizce Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki F.A., sosyal medyadan yayınladığı videoda iki kişi tarafından cinsel tacize uğradığını ve dolandırıldığını iddia etmiş ve yetkililerden yardım talebinde bulunmuştu. Aslen Karabük Safranbolu’lu olan F.A’nın bu yardım çığlığına ilk cevap veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, genç kıza ulaştıklarını söyleyerek, “Karabük Cumhuriyet Başsavcılığımızca kızımızın adliyede "Adli Görüşme Odasında (AGO)" psikolog eşliğinde ifadesinin alınmasına başlanılmıştır. Konuyla ilgili iddiaların detaylı araştırılması devam etmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.” demişti. Bakan Yerlikaya’dan sonra Aile ve Sosyal Yardım Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ta olaya duyarsız kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Göktaş, genç kızın korunması için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. Bakan Göktaş, “18.10.2024 günü durumu sosyal medyaya yansıyan F.A. kızımız için, İçişleri Bakanlığımız ve ilgili birimlerle koordinasyon içerisinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz vasıtasıyla gerekli çalışmalar hızla yürütülmektedir. Kızımıza yönelik güvenlik ve koruma tedbirlerinin alınması sağlanmıştır. Kızımızın uygun sosyal hizmet modellerimizden yararlanması için gerekli adımları atacağız. Süreci titizlikle takip ediyoruz.” dedi.
Ordu Üniversitesi öğrencisi genç kızın yardım çağrısı sonrası Aile ve Sosyal Yardım Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Koruma tedbirlerinin alınması sağlanmıştır.”

Ordu Üniversitesi İkizce Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki F.A., sosyal medyadan yayınladığı videoda iki kişi tarafından cinsel tacize uğradığını ve dolandırıldığını iddia etmiş ve yetkililerden yardım talebinde bulunmuştu.

Aslen Karabük Safranbolu’lu olan F.A’nın bu yardım çığlığına ilk cevap veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, genç kıza ulaştıklarını söyleyerek, “Karabük Cumhuriyet Başsavcılığımızca kızımızın adliyede "Adli Görüşme Odasında (AGO)" psikolog eşliğinde ifadesinin alınmasına başlanılmıştır. Konuyla ilgili iddiaların detaylı araştırılması devam etmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.” demişti.

Bakan Yerlikaya’dan sonra Aile ve Sosyal Yardım Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ta olaya duyarsız kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Göktaş, genç kızın korunması için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Bakan Göktaş, “18.10.2024 günü durumu sosyal medyaya yansıyan F.A. kızımız için, İçişleri Bakanlığımız ve ilgili birimlerle koordinasyon içerisinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz vasıtasıyla gerekli çalışmalar hızla yürütülmektedir. Kızımıza yönelik güvenlik ve koruma tedbirlerinin alınması sağlanmıştır. Kızımızın uygun sosyal hizmet modellerimizden yararlanması için gerekli adımları atacağız. Süreci titizlikle takip ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.