ORDU'DAKİ TRAFİK KAZASINDA BİR KİŞİ YARALANDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 30.09.2024 - 17:00, Güncelleme: 30.09.2024 - 17:00 2955 kez okundu.
 

ORDU'DAKİ TRAFİK KAZASINDA BİR KİŞİ YARALANDI

Ordu’da organize sanayi bölgesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin yaralandığı öğrenildi.
Ordu’nun Altınordu İlçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde bu akşam saatlerinde hafif ticari araçla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle devrildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edilirken, hafif ticari araçta bulunan iki kadından birinin yaralandığı öğrenildi. Yaralı kadın, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambülansla hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başladı.
Ordu’da organize sanayi bölgesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ordu’nun Altınordu İlçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde bu akşam saatlerinde hafif ticari araçla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle devrildi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edilirken, hafif ticari araçta bulunan iki kadından birinin yaralandığı öğrenildi. Yaralı kadın, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambülansla hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.